Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jakoś nie mam pomysłu na obiad, bo co pomyślę o czymś co bym zjadła to zaraz przychodzi mi coś innego na myśl i znów coś innego, i tak wciąż
Co do zieleniny jako dziecko nienawidziłam. Teraz pietruszkę zjem w rosole.
A szczypior tydzień temu jadłam z pomidokiem, z serkiem... a teraz mnie cofa.. :/
Izu pewnie, że są osoby które lubią. Ja po prostu mam bardzo emocjonalny stosunek do pietruszki i koperku, bardziej niż do innych rzeczy, których nie lubię
Kupiłam sobie wczoraj truskawki i zjadłam pół opakowania z wielkim smakiem, a dziś jak pomyślę o truskawkach, to mi się niedobrze robi. W żadnej ciąży jeszcze tak nie miałam ze smakami, że co chwilę coś innego. Przy Bazylim, to przez całe 9 miesięcy zażerałam się pomarańczami.
A tak w ogóle, to dziś dopiero zaczęły mnie cokolwiek pobolewać piersi.
No tak, w ciazy smaki sie zmieniaja. Mi po wczesniejszych ciazach sie duzo pozmienialo, i ciekawe co teraz mi sie pozmienia, jak na razie to slodkiego nie moge bo mnie mdli :/
Ej, mam dwa pytania Wiem ze to nie pora na imiona, ale tak z ciekawosci
Ladniejsze jest Jowitka czy Gabrysia ?
Znacie jakies fajne "angielskie" imiona dla chlopcow ale uzywane w Polsce ? Jak sie z jakimis spotkalyscie to prosze napisac
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Agnesis, z tych imion co napisalas to mi sie podoba Aaron i Brajan Jest mnostwo slicznych imion. A ja nie wiem czemu ale ciagle mysle o blizniakach, chlopcu i dziewczynce. Nawet szwagierka sie wczoraj smiala ze bedzie chlopiec i dziewczynka :-)
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
No ja mam kilka ulubionych imion dla dziewczynek, ale mój S imię dla córki to wybrał, jak się starać zaczęliśmy. Więc jeśli to córka, to nie będę miała pola do popisu
O Jezu Iza, tylko nie dawaj córce na imię Gabrysia, bo była mojego D też jest Iza i jej córka to Gabrysia, będzie mi się źle kojarzyć A tak na serio Jowita brzmi fajnie. Jak dla mnie Gabrysia to zbyt popularne imię. A jeśli chodzi o męskie angielskobrzmiące to takich w ogóle nie lubię. Ale wiesz, imię ma się Tobie podobać.