anio0
Fanka BB :)
Mój mąż jest ugodowyNo ja mam kilka ulubionych imion dla dziewczynek, ale mój S imię dla córki to wybrał, jak się starać zaczęliśmy. Więc jeśli to córka, to nie będę miała pola do popisu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż jest ugodowyNo ja mam kilka ulubionych imion dla dziewczynek, ale mój S imię dla córki to wybrał, jak się starać zaczęliśmy. Więc jeśli to córka, to nie będę miała pola do popisu![]()
Oooo, Laura jest piękneU nas imiona dla dziewczynki : Anastazja , Zosia, Laura
Dla chlopczyka: Leoś , Oliwier , Nikoś
anio0 u mnie w rodzinie jest tradycja, że drugie imię jest po babci, albo dziadku. Ja mam na drugie Zofia po mamie mojej mamy, moja siostra Anna po mamie taty. Bazyli ma na drugie Jerzy po tacie mojego D, ale równocześnie po tacie mojej mamy. Gdyby teraz była dziewczynka, to miałaby drugie imię po mojej mamie, albo mamie D, ale ja się zastanawiam, czy nie chciałabym Zofia po mojej babci, ponieważ moja kochana babcia umarła rok temu i o ciąży dowiedziałam się 2 dni po 1 rocznicy jej śmierci. Sama jeszcze nie jestem pewna. No ale póki nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka, to nie zaczynam tego tematu z D.
To ja przez lata całe marzyłam o Antoninie. W swojej nauczycielskiej karierze spotkałam takich jednak kilka - co jedna to gorsza gaduła i wredota, ha ha. Szybko mi się więc poglądy zmieniłyKilka Laur już znam, więc jak dla mnie odpada. Dużo bardziej podoba mi się Anastazja.