reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny będzie dobrze :) aczkolwiek sama mam stresa przed jutrzejszą wizytą ;)
Ja dziś od 6.30 na nogach - niemąż wpuścił nam freta do sypialni ;) takiego budzika nie da się zignorować :D Moje dziewczyny pozbyły się kataru więc od 8 są już w szkole i przedszkolu. Ja zaliczyłam spacer z psami na polu - z waflem ryżowym w ręku co by nie zwymiotować. Teraz zajadam serek wiejski z miodem i popijam herbatką. Mój plan na przedpołudnie to ogarnięcie domku a potem malowanie paznokci i relaks w słonku na kanapie. O 13 odbieram dzieci.
Będę zaglądać i wypatrywać dobrych wieści od wizytujących ;)

reklama
Hej dziewczyny.

Witam nowe mamusie.

asz weekend był bardzo udany - zaliczyłam dwa grille, z czego jednego przygotowałam I udało mi się nie zaliczyć wpadki żołądkowej :P :)

Gabinia trzymam kciuki za wizytę :happy:

Aneta prawidłowo, trzymaj się tych 100%, na pewno będzie dobrze :happy:

madzia trzymam kciuki za wizytę :happy:

anio0 bardzo dobrze rozumiem Twoje uczucia; z jednej strony już nie mogę się doczekać wizyty, a z drugiej bardzo się jej boję...

A ja dziś pospałam jak nigdy. Mój mały cały czas śpi. Jemu się zdarzało nieraz i do 9 spać, ale chyba nigdy do 10…

A tak poza tym, to mam pytanie: czy już coś przytyłyście? Bo ja jestem przerażona moją wagą, mam już 2 kg do przodu. Zastanawiam się, czy to nie przez to, że mi się woda w organizmie gromadzi, czy coś, albo czy nie przez to, że już od 2 dni nie mogę żadnej 2 z siebie wydusić. W ciąży z Bazylim zupełnie nie miałam takiego problemu, bo przez całą ciążę przybrałam w sumie 8 kg

Rukmini witaj ja sie trzymam tego ze wszystko jest dobrze . Jak dziewczyny idą w kierunku odwrotnym to nie czytam. Mnie to zaraz idzie na psychikę. Madzia i Gabinia &&&&&& samych dobrych wieści czekam niecierpliwie!!!! Antiope ja mam brzuch o tak sobie wyskoczyl nadenty. Wstalam z brzuchem

kindzia brzuch mi też wywaliło, ale akurat to mi w ogóle nie przeszkadza, bo pomimo, że z Bazylim przytyłam naprawdę niewiele, to brzuch miałam wielki. Mnie się podobają duże ciążowe brzuchy, ale nie podoba mi się tycie w ciąży 30 kg :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry