Luxuorius
Moderatorka
dzieki, test mnie o malo o zawal nie przyprawil hihi, az pieknie takie krechy ujrzecLux Witaj!trzymam kciuki za Ciebie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki, test mnie o malo o zawal nie przyprawil hihi, az pieknie takie krechy ujrzecLux Witaj!trzymam kciuki za Ciebie
![]()
dzieki, test mnie o malo o zawal nie przyprawil hihi, az pieknie takie krechy ujrzec
jak sie czujesz?No ja też nie mogłam uwierzyć w moje kreski
Antiope ja utylam 2,5kg. Startowałam z waga 52. Jak tak dalej pójdzie to do 70 albo 80 dobijębrzuch wystaje mi z każdych spodni, czas wybrać się na zakupy i kupić coś z panelem ciążowym, bo inaczej nie da rady.
u mnie waga stoi w miejscu -na szczęście za to 4 cm w brzuchu mam wiecej... tez juz dresy zakladam i czasami ciazowki.No ja też nie mogłam uwierzyć w moje kreski[emoji14]
Antiope ja utylam 2,5kg. Startowałam z waga 52. Jak tak dalej pójdzie to do 70 albo 80 dobijębrzuch wystaje mi z każdych spodni, czas wybrać się na zakupy i kupić coś z panelem ciążowym, bo inaczej nie da rady.
jak sie czujesz?
na sobote mialam termin @, ale nie przyszla jak widac heheh, bolal wtedy brzuch jak bym miala ja dostac, zanikl sluz i wrocil w niedziele,ale szalu nie ma, biegunka byla itd, do tego zaczely kluc jajniki i brzuch co mi sie nie zdarzalo podczas @ wiec to mnie tknelo, w niedziele mdlosci doszly ogromne, zatwardzenia mialam, wszystko mi smierdzi, nie moge jesc pieczywa, brzuch kluje, jajniki tez, piesi bola minimalnie po bokach, ale ja czulam, ze ten cykl jest inny, wiedzialam,,ze cos sie swieciRaczej dobrze. Czasem jakieś mdłości, ale na szczęście nie codzienniejedyne co mnie męczy to, że spać chce mi się cały czas. No bez przerwy, wstaje rano i już czuje, że chce mi się spać, w pracy chce mi się spać, po pracy chce mi się spać, zazwyczaj godzinkę drzemki, zajmę się czymś na godzinę i znów idę spać
masakra. No i coraz grubsza się czuję
A Ty? Jakieś pierwsze objawy![]()