reklama

Grudniowe mamy 2016

lastseptunia i jaka była reakcja rodziny na tą wiadomość? Ja w tej ciąży latam do wc rzadziej niż w ciąży z synkiem. Myślę, że to wszystko zależy od tego jak się nam to wszystko w środku poukłada. W ciąży z synkiem miałam ważenie, że on leżał na pęcherzu i czasami jak mi ręką czy nogą w ten pęcherz uderzył, to musiałam natychmiast do wc lecieć. I te "napady sikania", to się u mnie pojawiły zanim sama czułam ruchy małego.
ja od wczoraj latam ciagle siku

reklama
Witam sie i ja [emoji1]

Witam nowe mamuski [emoji3]

Ja wczoraj wieczór mega zgaga, dzis mega mdlosci, rano myslalam ze oszaleje ale mi troche przeszlo, teraz znowu mnie mdli. W dodatku kuje mnie w brzuchu, nie mam sily na nic..
Ale na zakupach bylam [emoji6] wywalilo mi ten brzuch i cyce to pojechalam bo nowy staniczek i getry, ale getrow zadnych nie bylo, za to kupilam dwie bluzeczki jedna z tekstem "przytul sie" a druga "dzis jest piekny dzien ale nie tak piekny jak ja" czy cos takiego bo teraz leze i nie chce mi sie isc popatrzec [emoji14] sa to takie tuniczki wiec fajnie.
Co do zakupow jeszcze to jak przeczytalam o waflach ryzowych to przypomnialam sobie ze miałam sobie kupic biszkopty.. Skleroza nie boli [emoji16]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja [emoji1]

Witam nowe mamuski [emoji3]

Ja wczoraj wieczór mega zgaga, dzis mega mdlosci, rano myslalam ze oszaleje ale mi troche przeszlo, teraz znowu mnie mdli. W dodatku kuje mnie w brzuchu, nie mam sily na nic..
Ale na zakupach bylam [emoji6] wywalilo mi ten brzuch i cyce to pojechalam bo nowy staniczek i getry, ale getrow zadnych nie bylo, za to kupilam dwie bluzeczki jedna z tekstem "przytul sie" a druga "dzis jest piekny dzien ale nie tak piekny jak ja" czy cos takiego bo teraz leze i nie chce mi sie isc popatrzec [emoji14] sa to takie tuniczki wiec fajnie.
Co do zakupow jeszcze to jak przeczytalam o waflach ryzowych to przypomnialam sobie ze miałam sobie kupic biszkopty.. Skleroza nie boli [emoji16]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
moj brzuch od wczoraj mega twardy i jakby taki hmm wywalony, spuchniety, nie pisz mi o jedzeniu bo mdlosci nie pozwalaja mi jesc

No pochwaliłam, się że mdłości mnie tak nie męczą, zjadłam bułeczkę, jedna malutka i tragedia. Zaraz oddam wszystko. Aż mam dreszcze tak się źle czuję po jedzeniu :/ oby zaraz przeszło.

lastseptunia i jaka była reakcja rodziny na tą wiadomość? Ja w tej ciąży latam do wc rzadziej niż w ciąży z synkiem. Myślę, że to wszystko zależy od tego jak się nam to wszystko w środku poukłada. W ciąży z synkiem miałam ważenie, że on leżał na pęcherzu i czasami jak mi ręką czy nogą w ten pęcherz uderzył, to musiałam natychmiast do wc lecieć. I te "napady sikania", to się u mnie pojawiły zanim sama czułam ruchy małego.

Każdy zadowolony i się cieszą ale już pytania były czy wpadka czy planowane :-/ oczywiście że planowane ;-)

Zjadłam przed chwilą pyszne kanapki i oczywiście mnie mdli i jest niedobrze :-/ ehh

Rano w domu jem jakieś płatki z mlekiem albo tosty (grzanki takie co wyskakują z tostera :P) z masłem. W pracy mogę zjeść owoc, orzeszki czasem jogurt. Bułka mnie podkusila, a jeszcze ciasto było przepyszne słodkie i chyba mi się w brzuszku kumulacja zrobiła. Jeszcze wymiotować mi się nie zdazylo, ale czasem myślę, że tak byłoby lepiej, jak muli i muli, i muli to chociaż by się skończyło może.

Laspetunia super że rodzinka zadowolona :)

reklama
Rano w domu jem jakieś płatki z mlekiem albo tosty (grzanki takie co wyskakują z tostera :p) z masłem. W pracy mogę zjeść owoc, orzeszki czasem jogurt. Bułka mnie podkusila, a jeszcze ciasto było przepyszne słodkie i chyba mi się w brzuszku kumulacja zrobiła. Jeszcze wymiotować mi się nie zdazylo, ale czasem myślę, że tak byłoby lepiej, jak muli i muli, i muli to chociaż by się skończyło może.

Laspetunia super że rodzinka zadowolona :)
to mulenie najgorsze a w pracy juz wiedza, zes ciezarna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry