Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe czy ja dostane leki, bo jestem po stracie i nie wiem co lekarka postanowiKleo, kochana, ja w 4 tygodniu nawet pecherzyka nie mialam to pomysl co ja przezywam przed jutrzejsza wizyta, bo nie wiem czy w ogole pecherzyk jest tam gdzie ma byc, ale wierze ze bedzie dpbrze, a u Ciebie jest jeszcze czas, spokojnie [emoji2]
Kochane, ja znow jem caly czas bo mam wrazenie ze jak nie jem to minie bardziej mdli. I niech mi ktos da biszkopty [emoji24][emoji24][emoji24]
A jeszcze ta luteina pod jezyk taka gorzka a to tak dlugo sie rozpuszcza, bleeee...
Ale powiem Wam ze przynajmniej sluz mam teraz ladny i bialutki bez zadnych niespodzianek wiec sie ciesze, tyle to pocierpie z ta luteina, a co [emoji4] a jutro o dupka poprosze bo dla mnie napewno lepiej bo nigdy nie mialam po nim skutkow ubocznych.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową...a to przecież dopiero 5 tydzień
![]()