• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Miałam pobieraną krew, ginekolog zleciła jakieś badania. Na następny dzień zadzwoniła, że trzeba zrobić test bo cukier wyszedł za wysoki. No i zrobiłam i potwierdziło. Według OM nie wiem, ostatnią miesiączkę miałam 2 lutego, ale zazwyczaj miałam nieregularne cykle, bo mam PCOS

kleo na pewno Ci się owulacja przesunęła i wszystko jest w porządku. Na tym etapie ciąży, to prawie u nas wszystkich nie było widać niczego poza pęcherzykiem. Ja ze względu na moje PCO mierzyłam temperaturę, żeby w ogóle mieć pojęcie co się dzieje w moim cyklu, czy mam owulację i kiedy ewentualnie powinna przyjść @, lub jeśli nie przyjdzie, to kiedy zrobić test.

Kleo, kochana, ja w 4 tygodniu nawet pecherzyka nie mialam to pomysl co ja przezywam przed jutrzejsza wizyta, bo nie wiem czy w ogole pecherzyk jest tam gdzie ma byc, ale wierze ze bedzie dpbrze, a u Ciebie jest jeszcze czas, spokojnie [emoji2]

Kochane, ja znow jem caly czas bo mam wrazenie ze jak nie jem to minie bardziej mdli. I niech mi ktos da biszkopty [emoji24][emoji24][emoji24]
A jeszcze ta luteina pod jezyk taka gorzka a to tak dlugo sie rozpuszcza, bleeee...
Ale powiem Wam ze przynajmniej sluz mam teraz ladny i bialutki bez zadnych niespodzianek wiec sie ciesze, tyle to pocierpie z ta luteina, a co [emoji4] a jutro o dupka poprosze bo dla mnie napewno lepiej bo nigdy nie mialam po nim skutkow ubocznych.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kleo, kochana, ja w 4 tygodniu nawet pecherzyka nie mialam to pomysl co ja przezywam przed jutrzejsza wizyta, bo nie wiem czy w ogole pecherzyk jest tam gdzie ma byc, ale wierze ze bedzie dpbrze, a u Ciebie jest jeszcze czas, spokojnie [emoji2]

Kochane, ja znow jem caly czas bo mam wrazenie ze jak nie jem to minie bardziej mdli. I niech mi ktos da biszkopty [emoji24][emoji24][emoji24]
A jeszcze ta luteina pod jezyk taka gorzka a to tak dlugo sie rozpuszcza, bleeee...
Ale powiem Wam ze przynajmniej sluz mam teraz ladny i bialutki bez zadnych niespodzianek wiec sie ciesze, tyle to pocierpie z ta luteina, a co [emoji4] a jutro o dupka poprosze bo dla mnie napewno lepiej bo nigdy nie mialam po nim skutkow ubocznych.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ciekawe czy ja dostane leki, bo jestem po stracie i nie wiem co lekarka postanowi

Izulqa u mnie podobnie - jak sobie nie pogryzam czegoś to mi gorzej :( dziś jakiś armagedon jest z tymi mdłościami. Też mam stres przed jutrem, to będzie moja pierwsza wizyta więc rozumiem odczucia ;)
U mnie ostatnio zdarza się kremowo - wodnisty śluz, odczuwam jego wypływ i już lecę sprawdzać czy wszystko ok :D ciąża mi na mózg padła - mam to samo w każdej.

reklama
Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową... :( a to przecież dopiero 5 tydzień :(

Nie martw się! Ja byłam w tamtym tygodniu lekarz stwierdził 5-6 tydzień, a zarodka też nie było jeszcze widać... Tylko malutką kropeczkę przy ciałku żółtym, ale tak malutką, że nawet nie możliwą do zmierzenia... Trzymam kciuki i głowa do góry!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry