reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Miałam pobieraną krew, ginekolog zleciła jakieś badania. Na następny dzień zadzwoniła, że trzeba zrobić test bo cukier wyszedł za wysoki. No i zrobiłam i potwierdziło. Według OM nie wiem, ostatnią miesiączkę miałam 2 lutego, ale zazwyczaj miałam nieregularne cykle, bo mam PCOS

kleo na pewno Ci się owulacja przesunęła i wszystko jest w porządku. Na tym etapie ciąży, to prawie u nas wszystkich nie było widać niczego poza pęcherzykiem. Ja ze względu na moje PCO mierzyłam temperaturę, żeby w ogóle mieć pojęcie co się dzieje w moim cyklu, czy mam owulację i kiedy ewentualnie powinna przyjść @, lub jeśli nie przyjdzie, to kiedy zrobić test.

Kleo, kochana, ja w 4 tygodniu nawet pecherzyka nie mialam to pomysl co ja przezywam przed jutrzejsza wizyta, bo nie wiem czy w ogole pecherzyk jest tam gdzie ma byc, ale wierze ze bedzie dpbrze, a u Ciebie jest jeszcze czas, spokojnie [emoji2]

Kochane, ja znow jem caly czas bo mam wrazenie ze jak nie jem to minie bardziej mdli. I niech mi ktos da biszkopty [emoji24][emoji24][emoji24]
A jeszcze ta luteina pod jezyk taka gorzka a to tak dlugo sie rozpuszcza, bleeee...
Ale powiem Wam ze przynajmniej sluz mam teraz ladny i bialutki bez zadnych niespodzianek wiec sie ciesze, tyle to pocierpie z ta luteina, a co [emoji4] a jutro o dupka poprosze bo dla mnie napewno lepiej bo nigdy nie mialam po nim skutkow ubocznych.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kleo, kochana, ja w 4 tygodniu nawet pecherzyka nie mialam to pomysl co ja przezywam przed jutrzejsza wizyta, bo nie wiem czy w ogole pecherzyk jest tam gdzie ma byc, ale wierze ze bedzie dpbrze, a u Ciebie jest jeszcze czas, spokojnie [emoji2]

Kochane, ja znow jem caly czas bo mam wrazenie ze jak nie jem to minie bardziej mdli. I niech mi ktos da biszkopty [emoji24][emoji24][emoji24]
A jeszcze ta luteina pod jezyk taka gorzka a to tak dlugo sie rozpuszcza, bleeee...
Ale powiem Wam ze przynajmniej sluz mam teraz ladny i bialutki bez zadnych niespodzianek wiec sie ciesze, tyle to pocierpie z ta luteina, a co [emoji4] a jutro o dupka poprosze bo dla mnie napewno lepiej bo nigdy nie mialam po nim skutkow ubocznych.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ciekawe czy ja dostane leki, bo jestem po stracie i nie wiem co lekarka postanowi

Izulqa u mnie podobnie - jak sobie nie pogryzam czegoś to mi gorzej :( dziś jakiś armagedon jest z tymi mdłościami. Też mam stres przed jutrem, to będzie moja pierwsza wizyta więc rozumiem odczucia ;)
U mnie ostatnio zdarza się kremowo - wodnisty śluz, odczuwam jego wypływ i już lecę sprawdzać czy wszystko ok :D ciąża mi na mózg padła - mam to samo w każdej.

reklama
Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową... :( a to przecież dopiero 5 tydzień :(

Nie martw się! Ja byłam w tamtym tygodniu lekarz stwierdził 5-6 tydzień, a zarodka też nie było jeszcze widać... Tylko malutką kropeczkę przy ciałku żółtym, ale tak malutką, że nawet nie możliwą do zmierzenia... Trzymam kciuki i głowa do góry!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry