Luxuorius
Moderatorka
ej u Cb zaraz usg!!! jeszcze dwa dni...na ktora masz?Czesc!!! Fajnie ze wpadlas do nas. Im nas wiecej tym weselej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej u Cb zaraz usg!!! jeszcze dwa dni...na ktora masz?Czesc!!! Fajnie ze wpadlas do nas. Im nas wiecej tym weselej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Noo oooej u Cb zaraz usg!!! jeszcze dwa dni...na ktora masz?
te trzy miesiace szybko zleca zobaczyszTęsknie bardzo chociaż dzis pierwszy dzien, odwiozłam męża na lotnisko i zaczynam dni w kalendarzu skreślać do powrotu. Zwłaszcza, ze zostałam praktycznie całkiem sama, cała rodzina, poza bratem, mieszka 200km ode mnie. Na szczęście brat mieszka w miarę blisko i mam sporo przyjaciół, którzy sluza pomocą [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co ja sie nasluchalam jak powiedzialam, ze bedzie Nataniel? nieraz az plakac mi sie chcialoHej. Ja też jestem pochłonięta remontem, ale już prawie koniec, małe poprawki zostały, typu listwy w korytarzu, lampy, wieszaki, lustroPokój Małej prawie gotowy, ale nie mam zamiaru narazie się zabierać za układanie, stoi wytapetowany, wszystko wymyte, ale łóżeczko, przewijak i reszta jeszcze w pudłach. Wezmę się za to w październiku.
Jeśli chodzi o imiona, to normalnie dziw mnie bierze, że ludzie to komentują. Ostatnio koleżanka do mnie mówi, nie , nie Apolonia nie ładne, daj inaczej.. Myślałam, że za przeproszeniem je bne. Mówię, że będzie miała swoje dziecko to je nazwie jak jej się bedzie żywnie podobać... Nie wiem, ludzie serio myślą, że przez ich komentarz na NIE, rodzice zmienią wymarzone imię dla wymarzonego dziecka? Nie rozumiem.
Wspolczoje ! Przechodzilam to ze swoim bardzo dlugi okres.Tęsknie bardzo chociaż dzis pierwszy dzien, odwiozłam męża na lotnisko i zaczynam dni w kalendarzu skreślać do powrotu. Zwłaszcza, ze zostałam praktycznie całkiem sama, cała rodzina, poza bratem, mieszka 200km ode mnie. Na szczęście brat mieszka w miarę blisko i mam sporo przyjaciół, którzy sluza pomocą [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nową mamę.![]()
Mam pytanie do mam z łożyskiem na ścianie przedniej wysoko. Zaczęłam wczoraj 23 tydzień i ruchów jak nie było tak nie ma. Znaczy jedno do trzech delikatnych muśnięć w ciągu dnia. Nie ma kopów, falującego brzucha. Lekarz powiedział, że jak urośnie bardziej to wyjdzie poza łożysko po prostu i będzie czuć delikatnie, ale prawdopodobnie nie będę czuła ruchów. Miałyście tak?