• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kleo, kciuki za siostrę mocno zaciśnięte! Dobrze, że gorzej to wyglądało niż się skończyło, bo ja znam odwrotne przypadki niestety...

W ogóle, to chyba się zdecydowałam wreszcie na wózek :D Anex Sport, ponoć otrzymał tytuł wózka roku 2016, w sklepie nie mogłam od niego łap oderwać, jest lekki i ładny. Teraz tylko męża namówić za kupno nowego wózka i do przodu ;)

reklama
Nonkatoja a wysoko masz brzuch? Może masz wzdęcia i nacisk na przeponę?

Wyższa konieczność to według nich niewypłacalność spowodowana nawarstwieniem różnych czynników. W firmie zatrudnionych jest 600 osób.

cb7wugpju04jz4q8.png

Nonkatoja a wysoko masz brzuch? Może masz wzdęcia i nacisk na przeponę?

Wyższa konieczność to według nich niewypłacalność spowodowana nawarstwieniem różnych czynników. W firmie zatrudnionych jest 600 osób.

cb7wugpju04jz4q8.png
Brzuch mi się zaczyna robić coraz wyżej, ale też bez przesady. Wzdęcia mam, najczęściej wieczorem. A z tą przepona to nie wiem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie, kiedys to wbiegalam na jednym wdechu na 4 piętro do mamy, a teraz potrzebuje conajmiej jednej przerwy na 2 piętrze ;)

Dzisiaj ważny dzień dla mojego M, w końcu doczekał się pierwszych kopniakow :) co prawda jeszcze delikatnie, ale dało się poczuć :) ileż radości było !

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry