Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja mam identycznie. Chyba dla świętego spokoju zadzwonię do ginekologa.
Ja jutro mam wizyte tez popytam. Ale wydaje mi sie ze taka natura mojej ciazy.To ja mam identycznie. Chyba dla świętego spokoju zadzwonię do ginekologa.
Dzięki, uspokoiłyście mnie trochę [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam cisnienie ok, ale znow mi wrocily bole piersi, mam ochote beczec, bo boli jak nigdy, jakby mi ktos jeza wlozyl, no masakra
tez mam cisnienie ok, ale znow mi wrocily bole piersi, mam ochote beczec, bo boli jak nigdy, jakby mi ktos jeza wlozyl, no masakra

A ja już nie mogę z tym kręgosłupem. Już było lepiej, ale kiedy się człowiek opiekuje maluchem, to co chwilę trzeba dźwigać. No i co tylko jest lepiej, to tak dźwignę małego, że mi się odnawia. Do tego głowa mnie boli i już mam wszystkiego dość. Byle tylko już był wieczór i iść spać.![]()
Ja czasem czuje nacisk na przepone, mysle ze wtedy sie prostuje i to dlatego.
Na 3 Pietro tez mi ciezko wejsc i kregoslup tez boli, tym bardziej ze duzo leze na plecach, bo wtedy mam najmniej skurczy. Ale jest na to sposób, trzeba zajac pozycje na czworaka i balansowac do przodu i do tylu. Normalnie ma to pomoc rozluznic miesnie. Dawniej zawsze mi pomagalo.