Antiope
Fanka BB :)
Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!Karolina ja jakieś 2tyg temu miałam 92. Szok jak się rozrastam teraz.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!Karolina ja jakieś 2tyg temu miałam 92. Szok jak się rozrastam teraz.

tez mnie zaciekawiloAż z ciekawości sama sobie zmierzyłam i mnie wychodzi 104. Wygrywam!![]()
tez nie mam krechy ani siary, tylko brzuch i kilka rozstepowtez mnie zaciekawilomam 102 cm! ale znow wczoraj slyszalam ze nie widac ze jestem w ciazy i ze malo przytylam tez ogolnie poza brzuchem. Zalezy w co sie u ubiore oczywiscie ale jak zakladam jeansy i luzna bluzke to wygladam najwyzej jak grubasek ale nie jak ciezarowa. Nie mam tez krechy ani wystajacego pepka! tylko czuje sie coraz ciezej...
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Padłam i wstać nie mogę [emoji44]Hej szczupłe mamuśki
Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.
Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....
I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!