reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moje pierwsze:)
Po 3 miesiącach probowania.
Aż do dzisiejszej wizyty miałam wrażenie, że ktoś mnie oszukuje z tą ciążą, bo absolutnie żadnych objawów prócz obolałych piersi. Ani wymiotów, ani zachcianek, nic zlego z cerą się nie dzieje.... Ogólnie nuda straszna, bo ja już na zwolnieniu.... Niestety jak tylko się dowiedziałam musiałam zrezygnować ponieważ pracuje fizycznie.... Jestem profesjonalnym sportowcem i to dość kontaktowego sportu...;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aż do dzisiejszej wizyty miałam wrażenie, że ktoś mnie oszukuje z tą ciążą, bo absolutnie żadnych objawów prócz obolałych piersi. Ani wymiotów, ani zachcianek, nic zlego z cerą się nie dzieje.... Ogólnie nuda straszna, bo ja już na zwolnieniu.... Niestety jak tylko się dowiedziałam musiałam zrezygnować ponieważ pracuje fizycznie.... Jestem profesjonalnym sportowcem i to dość kontaktowego sportu...;))

ja jestem ciekawa mojego usg, byle do srody :-) :)

Krasnal 77 ja również nie mam żadnych objawów prócz tego że piersi mnie bolą. Moja druga ciąża jeszcze u lekarza nie byłam dopiero po niedzieli się wybieram. I też mam wrażenie że to chyba nie do końca prawda :) Jak potwierdzi mi lekarz to chyba uwierzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry