Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa to u mnie inaczej to wygladaNie kuło tylko czułaś jak byś się rozchodziła do porodu. Bolał mnie krocze jak chodziłam to bałam się że mi zaraz dziecko wypadnie takie dziwne uczucie. Jak długo na nogach byłam to bolało.
ja tez!!!!!A ja już mogę mieć te pryszcze, mdłości i bóle, byle tylko z maleństwem było dobrze. Wszystko wytrzymam jak będzie trzeba.
wpisz w kalkulatorze na jakiejs stronce date ostatniej miesiaczki i Ci termin wyliczy prawidlowyHej dziewczyny, od wczoraj wiem o ciązy. Termin wychodzi mi w rożnych apkach inaczej. 25.12, 29.12 i 5.01
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja jestem ciekawa mojego usg, byle do srodyMoje pierwsze
Po 3 miesiącach probowania.
Aż do dzisiejszej wizyty miałam wrażenie, że ktoś mnie oszukuje z tą ciążą, bo absolutnie żadnych objawów prócz obolałych piersi. Ani wymiotów, ani zachcianek, nic zlego z cerą się nie dzieje.... Ogólnie nuda straszna, bo ja już na zwolnieniu.... Niestety jak tylko się dowiedziałam musiałam zrezygnować ponieważ pracuje fizycznie.... Jestem profesjonalnym sportowcem i to dość kontaktowego sportu...)

Krasnal 77 ja również nie mam żadnych objawów prócz tego że piersi mnie bolą. Moja druga ciąża jeszcze u lekarza nie byłam dopiero po niedzieli się wybieram. I też mam wrażenie że to chyba nie do końca prawdaMoje pierwsze
Po 3 miesiącach probowania.
Aż do dzisiejszej wizyty miałam wrażenie, że ktoś mnie oszukuje z tą ciążą, bo absolutnie żadnych objawów prócz obolałych piersi. Ani wymiotów, ani zachcianek, nic zlego z cerą się nie dzieje.... Ogólnie nuda straszna, bo ja już na zwolnieniu.... Niestety jak tylko się dowiedziałam musiałam zrezygnować ponieważ pracuje fizycznie.... Jestem profesjonalnym sportowcem i to dość kontaktowego sportu...)