Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
plecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd
gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne 
mam to samo, czyzbysmy nosily dziewczynki? pryszcz jeden na drugim, wlosy ciagle tlusteA jeszcze co do objawów to od samego początku mam pryszcze.. ale to takie, że jeden na drugim, kilka takich większych i tysiące małychplecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd
gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne
Używam emulsji micelarnej do twarzy, peeling enzymatyczny, ale w sumie na te pryszcze nic nie pomaga.

robicie sobie zdjecia obserwujac rosnacy brzuszek ? ja robię mam niezłą radoche patrzac jak mnie wypycha...
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja co tydzien robieTak się zbieramy do tej sesji i nie możemy zebrać. Poprzednio miałam chyba ze 4 zdjęcia na różnych etapach. Podobają mi się te animacje pokazujące dzień po dniu ale nie ma szans że aż tyle fotek cykniemy.
my dupy w autach wozimy...wózek tylko do wpiecia fotelika w sumie potrzebnyaa greentom, wozek nie na nasze drogi ehh, za male kolka, choc fajny jest fakt