Luxuorius
Moderatorka
aaa jako drugi? czy jako glowny?my dupy w autach wozimy...wózek tylko do wpiecia fotelika w sumie potrzebny
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa jako drugi? czy jako glowny?my dupy w autach wozimy...wózek tylko do wpiecia fotelika w sumie potrzebny
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
wozki espiro sa ladne, mi tam ten vector sie podobaGabinia ja też robię zdjęcia. Chcę zmontować z tego filmik na końcu. Zobaczymy na ile mi wytrwałości wystarczy.
Ładny ten wózek. Ja mam po synku i dobrze się złożyło, że dzieci będę miała o podobnej porze roku, bo założenia podobne. Ja kupując wózek dla synka patrzyłam, żeby miał pompowane koła, przednie skrętne z możliwością blokowania. Chodziło mi o to, że jak będzie śnieg i chlapa to łatwiej będzie pchać. No i jest dość głęboki, więc przy zimnym zimowym wietrze dziecku nie powinno wiać. Musi być też w miarę lekki bo mieszkam na 1 piętrze bez windy i muszę go znosić. Ja mam Espiro Victor Pro. Nie jest specjalnie piękny, ale w miarę tani i spełnia moje założenia. No i mam adaptery do tego wózka do wpinania fotelika Maxi Cosi Pebble. Ja też głównie samochodem jeżdżę, ale mimo tego jakoś bez głębokiego wózka sobie nie wyobrażam. No ale ja jakoś chust nie używam.
Agnesis ja tez mam pryszcze, ale nawet nie tak dużo (przed ciążą zdarzały mi się jeszcze rzadziej).
mojeboje no ja właśnie chcę zrobić taką animację, ale nie robię zdjęć codziennie, bo czasami mnie łapie leń, albo nie ma mnie w domu o tej porze o której normalnie robię. Robię sobie zdjęcia w jednej sukience, zawsze o tej samej porze dnia (wieczorem koło 20). na pewnym etapie sukienkę pewnie trzeba będzie zmienić, ale to już jakoś wplotę w scenariusz. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

wazne, ze sie sprawdzil i dziecko bylo bezpiecznie wozoneNo mógłby być brzydszy, ale to nie jest to co by mi się najbardziej podobało.