madzialenka3009
Fanka BB :)
Mam to samo. Ale liczę na to, że jest dobrze. Biorę dupkę, żadnych plamień. Oszczędzam się.oby bylo wszystko dobrze, bo juz mam koszmary i sie boje
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam to samo. Ale liczę na to, że jest dobrze. Biorę dupkę, żadnych plamień. Oszczędzam się.oby bylo wszystko dobrze, bo juz mam koszmary i sie boje
Mnie tylko ciągnie w podbrzuszu. Jak jednego dnia przestało to już się martwiłam, że coś jest nie tak [emoji1] no i budzenie się w nocy... Nie martw się. Mam nadzieję, że to kłucie to nic groźnego.ja tez sie oszczedzam, tylko znow lekko mnie krocze kluje, musze gince o tym powiedziec w srode
Też idę w środęciekawe co mi sie w srode na usg sie pokaze, a wlasciwie kto![]()
na ktora masz wizyte? ja na 19-20, ale pewnie wejde z poslizgeimTeż idę w środęmam nadzieję, że to będzie nasz szczęśliwy dzień
![]()
witaj i gratkiWitajcie grudnióweczkichciałabym do was dołączyć z terminem na 10 grudnia. Jest to moja trzecia ciąża, mam już synka 5l i córeczkę 2l. Bardzo się cieszymy i czekamy na kolejnego dzidziusia
![]()

...Formalnie już moglibyśmy wziąć ślub, bo D już jest rozwiedziony, ale ja bym chciała mieć wielkie u huczne ale i ekskluzywne wesele, a dopóki nas na takie nie stać, to nie chcę żadnego. Ostatnio mój D, coś mówił i powiedział coś w rodzaju, że "jak kiedyś weźmiemy ślub", a ja mu odpowiedziałam, że skąd wie, że ja chcę z nim brać ślub. Mam wrażenie, że to, że nie mamy ślubu sprawia, że D się bardziej stara, bo nie ma nic pewnego. Oczywiście dzieci też wiążą, ale nie mając papierka zdecydowanie łatwiej się rozstać, a to sprawia, że ludzie się bardziej starają. Kto wie, może weźmiemy ślub mając 40, 60, albo 80 lat, a może nie weźmiemy go w ogóle. Czas pokaże.![]()
hejkaWitajcie grudnióweczkichciałabym do was dołączyć z terminem na 10 grudnia. Jest to moja trzecia ciąża, mam już synka 5l i córeczkę 2l. Bardzo się cieszymy i czekamy na kolejnego dzidziusia
![]()
my też czekamy na 3-cie 
Witaj [emoji4]Witajcie grudnióweczkichciałabym do was dołączyć z terminem na 10 grudnia. Jest to moja trzecia ciąża, mam już synka 5l i córeczkę 2l. Bardzo się cieszymy i czekamy na kolejnego dzidziusia
![]()