Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak samo jak tylko się dowiedziałam to rzuciłam. Czasami przejdzie mi przez myśl, że zapaliłabym sobie. Ale dzielnie się trzymam [emoji106]Brawo ja!Ale spokojnie, ja też czasem myślę tylko o dniu, w którym wrócę do palenia... lubię to po prostu. Nic nie poradzę
![]()
Ja też rzuciłam jak zaczęłam podejrzewać że zaciazylam, a test tylko potwierdził że przeczucia mnie nie mylił. No ale mimo że nie pale to wciąż myślę że bym se zajarala. No pewnie za niedługo przejdzie. [emoji23] i przestanę o tym myśleć.Ja tak samo jak tylko się dowiedziałam to rzuciłam. Czasami przejdzie mi przez myśl, że zapaliłabym sobie. Ale dzielnie się trzymam [emoji106]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A mi mężu mój wracając z pracy przyniósł sałatkę z gyrosem.
Czyta mi w myslach chyba [emoji15]
Myślałam że slinotoku dostanę jak zobaczyłam.
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama...
![]()
No bardzo dobry mąż! Źle nie trafiłyśmy [emoji6]Ja tez na męża nie moge narzekac. Dzis poszedł z mlodym na kontrole zaliczyl dla mnie aptekę bo potrzebowalam glukozy na czwartek pozmywal posprzatal i jeszcze uprasowal i do pracy na 13.00 poszedl.
Ja bym z chęcią kebaba zjadla. Oj tak plus frytki do tego![]()