Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie siedzę i czytam i wyczytałam, że w ciąży nie można pracować dłużej niż 4h przy komputerze i dłużej niż 3h na stojąco. Ale o takie udogodnienie żeby sobie usiąść to chyba sama będę się musiała dopominac, bo moja szefowa nie płaci za siedzenie. Dodatkowo oczy od monitora to mi wypływają już, ale nie da się zsumowac czasu który spędzam przed komputerem, bo raz jest bardzo dużo pacjentów, a raz tyle co kot naplakaldochodzi do tego jeszcze receptura i substancje chemiczne... Z niektórymi też nie można mieć styczności w ciąży. Się okaże, że w ogóle nie będę miała co robić w pracy
![]()
ooo jak nas duzo .super
nie wiem jak Wy ale ja juz szaleje z zakupami hihi ... dwie chusty juz kupiłam a dzis moj mnie zabrał do sklepów z akc.dla dzieci i upatrzyl sobie wózek kojec i fotelik
Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom
Ja na razie nie kupuję nic. Zresztą większość rzeczy i tak mam po starszym. Nie chcę się potem rozczarować, że na marne. Myślę, że jeśli czegoś będzie mi brakować, to jakiekolwiek zakupy zacznę w 2 połowie ciąży, może nawet dopiero w III trymestsze