a ja ide na wesele w sierpniu i bede musiala cos z moim ombre zrobicA co powiecie na temat farbowania włosów i używania henny? Chyba można, nie? Bo już się nasłuchałam. A włosy muszę zafarbowac inaczej nie da rady![]()
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Mówią ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie farbować włosów, pozniej juz można. a z henna tez się właśnie zastanawiam bo zawsze robiłam.
Mnie dziś też jakoś do dupy jest.Oj nie nadrobię Was. Chwalilam dzień przed zachodem słońca. Rano tak mnie zaczelo targać ze miska przy łóżku stala bo w kibelku juz calkiem nie dałabym rady sie opanować.. A teraz powtórka z rozrywki.. Zaś mną szarpie. Jeszcze tak nie miałam
Myślałam ze w 8 t 3dniu to juz powinno mijać a mi się nasila..
Pierwszy raz w ciąży poczułam dziwne mdłości. Niewiem normalnie ślina mi nawet teraz podchodzi nie nadanzam przełykac.jestem w szoku bo myślałam że przy trzeciej ciąży tego nie będzie jak w dwóch wcześniejszych nie miałam.a tu zonk. Oby to było jednodniowe.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie rano obudzily mdlosci a nie mogalm nic wypic gazoweanego jak zawsze, bo na czczo leki na tsh musze brac terazMnie dziś też jakoś do dupy jest.
Pierwszy raz w ciąży poczułam dziwne mdłości. Niewiem normalnie ślina mi nawet teraz podchodzi nie nadanzam przełykac.jestem w szoku bo myślałam że przy trzeciej ciąży tego nie będzie jak w dwóch wcześniejszych nie miałam.a tu zonk. Oby to było jednodniowe.
Niby nie można, ale niektóre nawet nie wiedzą że są w ciąży.Mówią ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie farbować włosów, pozniej juz można. a z henna tez się właśnie zastanawiam bo zawsze robiłam.
Nie dajmy się zwariować, wszystko z umiarem napewno nie zaszkodzi.
Ja mam już kupę na głowie [emoji23], czas coś z tym zrobić.
a jak Twojej objawy?No ja na pewno nie wytrzymam bez farbowania do końca tego trymestru. Będę miała pół łba siwego![]()
elifit
Moderatorka
Ee no farbować można. Ja dopiero o ciąży się dowiedziałam w 7 tygodniu a wcześniej alkohol piłam, rtg głowy robiłam , plombe z amalgamatem usuwałam
reklama
agnesis
Fanka BB :)
a jak Twojej objawy?
Objawów brak, ale już sie staram nie denerwować tym. Tylko głodna się czuję, a nic mi nie podchodzi.