reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny zapoznajcie się z innymi wątkami na naszym forum grudniowym :) żeby jakiś taki w miarę porządek był.
Zdjęcia z wizyt na wizytowy, o zakupach na zakupowych i tak dalej, będzie później łatwiej cokolwiek znaleźć :)

Trzeba obiad zrobić, a mnie odrzuca od gotowania :( jakoś nie mam na nic ochoty...

Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila :). No i pelno jogurtów mi nakupil :D

Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila :). No i pelno jogurtów mi nakupil :D
Mnie z Filipem w ciąży odrzucalo od surowego mięsa, tragedia. Nie mogłam wziąść do ręki odrazu miałam cofke. Dlatego zawsze mąż panierowal, albo kroil mi wieczorem. Abym tylko do ręki nie musiała brać [emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry