Dziewczyny co do mojej niespodzianki to czuje synka I na nic innego nie licze. Jakos po prostu pewna jestem.
Moj gin gadal wczoraj ze na mdlosci ( mnie trzymaly od soboty jak bym kuzwa na mega kacu byla - dopiero Dzis moge funkcjonowac normalnie) teraz wplyw maja nasze hormony. Ale co I jak juz nie wnikalam. Przyjelam to jako kolejna atrakcje końcówki ciazy. Ot co.
Co do boli podwozia na tym etapie to normalka dziewczyny. Boli krocze na zewnatrz I w srodku, bola pachwiny , tylek , miednica. Cale spojenie lonowe.wszystko sie rozchodzi , rozszerza aby dzidzia miala jak sie urodzic.
Ja tez sie ledwo kulam.jeszcze jak jest rozchodzone to ok ale jak leze dluzej I trzeba przejsc sie np do kibla to istne tortury. Mam wrazenie ze wszystko tam w srodku mi sie rozeszlo I sie rozlece. Normalnie czuje jak mi kosci przeskakuja w piczce.
@Luxuorius mimo zwiekszonej Dawki magnezu dalej cie skurcze atakuja? Mysle ze magnez ci sie nie wchlania dobrze z tych tabsow. Moze zmien sobie na inne I sproboj. Nie zaszkodzi .
Mi tez sie wydaje ze ty z tym brzuchem polatasz jeszcze troche. Sam Fakt ze pierwszy termin mialas pozniej niz na swieta z tego co pamietam ok sylwestra chyba tak ?
@majka23x mnie boli wszystko od dupy az po piczke zachaczajac pachwiny.
Na bzykanie szans nie ma bo po prostu tak szeroko nawet nog nie dam rady rozlozyc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam uczucie takie jakbym miala zle wlozonego tampona I to wielkiego jak mortadela [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Nawet siedziec zle.
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom