reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
sie wkurzylam! przywiozl mi kurier kosiarki i mowi, kto pomoze mi je wniesc, mowie ja nie, bo jestem w ciazy i dzwigac nie moge a ten mowi no ja panie nie zmusze, mowie niech pan nawet nie probuje!!! wrrr, jakos wniosl je sam i nie umarl od tego

Lux mi Dziad kiedyś kazał lodówkę wnosić jak byłam w 8 miesiącu :D powiedział, że dowozi pod klatkę i tyle. Po czym odjechał...dobrze, że sąsiedzi się zlitowali, bo małżonka oczywiście nie było a mój wówczas 2-letni synek nie był takim pakerem, że dałby radę :)

joshi szkoda, że pić nie można :P

Lux mi Dziad kiedyś kazał lodówkę wnosić jak byłam w 8 miesiącu :D powiedział, że dowozi pod klatkę i tyle. Po czym odjechał...dobrze, że sąsiedzi się zlitowali, bo małżonka oczywiście nie było a mój wówczas 2-letni synek nie był takim pakerem, że dałby radę :)

joshi szkoda, że pić nie można :p
ludzie mysla, ze jak u mnie jeszcze brzucha nie widac to co, to moge wszystko?
tej no bez jaj, Ty z wielkim brzuchem mialas mu pomoc?!

Cześć Dziewczyny ;) znowu mam pełno zaległości :D zrobiłam betę ostatnio i pierwszy wynik miałam 53 642 a po dwóch dniach 60 022. Lekarz mi powiedział, że jestem w 6t3d. Czy to nie jest zbyt mały przyrost? Już zaczynam się martwić a wizytę mam dopiero za tydzień w czwartek ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry