reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja bym wzięła Ale zamawiam dopiero od jutra rana bo dziś już jestem padnieta. ;)

Madzia ja mam to samo :)

Udało mi się dziś kupić stanik w TK Maxx chociaż nie lubię tam szukać bo nigdy nic nie znajduje, ale cycki tak mi urosły że żaden stanik się nie nadaje A w ostatnim wzglednym strzeliło mi ramiaczko... I kupiłam całkiem ładny... Jak mi biust zmaleje to też będzie ok bo to taki zupełnie dziwny fason :)))

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluje dzisiaj wizytujacym, bardzo pozytywne wiesci! Ciesze sie razem z Wami i jestem spokojniejsza :) tez mam chwilowe dolki, ale jak czytam pozytywne wiesci u Was to odrazu mi lepiej :)

Martwie sie o Zadore, kochana odezwij sie!

U mnie objawy raz sa, raz ich nie ma. Jedynymi stalymi sa mdlosci i sennosc. Bol brzucha zdarza sie rzadko, ale czulam dyskomfort wczoraj wieczorem mimo, ze lezalam caly dzien. Dzisiaj nic nie boli. Wczoraj biust jakby przestal bolec, a dzisiaj znow boli... oszalec idzie. Czuje sie koszmarnie zmeczona, mimo, ze od 3 dni praktycznie bumeluje. Wkurza mnie to bo z natury nie jestem takim leniwcem. Jutro mam pierwsza wizyte z polozna, ktora mnie bedzie prowadzila az do porodu. Jestem mega ciekawa jak to bedzie wygladalo w UK. Jako, ze takie wizyty odbywaja sie w tzw. Birth Centre to najprawdopodobniej bede miala okazje poogladac sobie sale etc :))

Na wspolnej sie zaczyna, czas na herbatke i kocyk ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry