reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja sobie rano pospałam nieźle, bo prawie do 10, więc nie jestem jakoś specjalnie senna. Mnie dziś daje w kość tylko ten ból głowy.
to bole glowy to porazka, te mnie czesto boli, ale mija szybko ten bol, wystarczy, ze wyjde na swieze powietrze lub pospie, a zaznacze, ze choruje na migreny i az dziw, ze jeszcze ich nie mam

to bole glowy to porazka, te mnie czesto boli, ale mija szybko ten bol, wystarczy, ze wyjde na swieze powietrze lub pospie, a zaznacze, ze choruje na migreny i az dziw, ze jeszcze ich nie mam
Właśnie czytałam o bólu głowy w ciąży i kobiety, które często miały przed ciążą w czasie ciąży mogą od niego odpocząć, za to często pojawia się u kobiet, które przed ciążą go nie miały. Niestety ja jestem chyba w tej drugiej grupie. Bóle głowy zaczęły mi się pojawiać dopiero od kilku dni, ale dziś jest najgorzej.

Właśnie czytałam o bólu głowy w ciąży i kobiety, które często miały przed ciążą w czasie ciąży mogą od niego odpocząć, za to często pojawia się u kobiet, które przed ciążą go nie miały. Niestety ja jestem chyba w tej drugiej grupie. Bóle głowy zaczęły mi się pojawiać dopiero od kilku dni, ale dziś jest najgorzej.
moj bratowa cierpiala na bole glowy w ciazy, umierala po calosci, urodzila i bole sie skonczyly

Hej dziewczyny.

Anetka mam nadzieję że od teraz nie będziesz się już martwić!
Zapomniałam Ci ostatnio napisać że nie doszło mi zdjęcie na maila i dlatego nie wstawiłam bo nie miałam co...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry