reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja tez sie oszczedzam, tylko znow lekko mnie krocze kluje, musze gince o tym powiedziec w srode
Mnie tylko ciągnie w podbrzuszu. Jak jednego dnia przestało to już się martwiłam, że coś jest nie tak [emoji1] no i budzenie się w nocy... Nie martw się. Mam nadzieję, że to kłucie to nic groźnego.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie grudnióweczki :) chciałabym do was dołączyć z terminem na 10 grudnia. Jest to moja trzecia ciąża, mam już synka 5l i córeczkę 2l. Bardzo się cieszymy i czekamy na kolejnego dzidziusia :)

...Formalnie już moglibyśmy wziąć ślub, bo D już jest rozwiedziony, ale ja bym chciała mieć wielkie u huczne ale i ekskluzywne wesele, a dopóki nas na takie nie stać, to nie chcę żadnego. Ostatnio mój D, coś mówił i powiedział coś w rodzaju, że "jak kiedyś weźmiemy ślub", a ja mu odpowiedziałam, że skąd wie, że ja chcę z nim brać ślub. Mam wrażenie, że to, że nie mamy ślubu sprawia, że D się bardziej stara, bo nie ma nic pewnego. Oczywiście dzieci też wiążą, ale nie mając papierka zdecydowanie łatwiej się rozstać, a to sprawia, że ludzie się bardziej starają. Kto wie, może weźmiemy ślub mając 40, 60, albo 80 lat, a może nie weźmiemy go w ogóle. Czas pokaże. :happy2:

Moja koleżanka ze studiów bawiła się na ślubie i weselu rodziców mając 17 lat:) Ciekawa perspektywa:)

reklama
Do góry