reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Iza moje już nie wymiotują odkąd zmieniliśmy auto na wyższe.

Długa droga u nas to zwykle wyjazd w nocy lub nad ranem

cb7wugpju04jz4q8.png
My chcemy jechac w nocy ze cos tam miec jeszcze z dnia na plazy [emoji6] jakbysmy rano wyjechali to bylibysmy wieczorem i juz ani plazy, ani smaceru, nic. Ale racja, jak jedziemy gdzies w miare blisko, gdzie jest godzina lub dwie drogi to wyruszamy rano zeby jeszcze chlodno bylo i wracamy poznym wieczorem. No trzeba sobie jakos z dziecmi w podrozy radzic [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witajcie
nie pisalam poniewaz w pracy siadl nam system :realmad: niby jutro nam naprawia, bo zabrali wszystko do serwisu, odnosnie szwagierki to tak jak piszecie jej chodzi o to by zwrocic innych uwage na siebie bo jest taka biedna i ma przerabane w zyciu (jej zdaniem)
mam katar aergiczny, mecze sie strasznie, nos zapchany, nocki ciezkie

Lux kup sobie na alergie krople do nosa xylogel hydro. One są żelowe i można je stosować w ciazy, powlekaja receptory w nosie żelem i alergeny aż tak nie przenikają. Mnie te krople uratowały w zeszłym tygodniu bo myślałam, że zwariuje przez alergie. A no i wapno piłam 2x dziennie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux kup sobie na alergie krople do nosa xylogel hydro. One są żelowe i można je stosować w ciazy, powlekaja receptory w nosie żelem i alergeny aż tak nie przenikają. Mnie te krople uratowały w zeszłym tygodniu bo myślałam, że zwariuje przez alergie. A no i wapno piłam 2x dziennie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no slyszalam, ze wapno dobre na alergie, dzieki za rade, mam dosc tej alergii

ja jesli bym nie miala zagrozonej ciazy to wolalabym jechac w ciazy niz na macierzynskim... z takim polrocznym maluchem to sie mysle slabo wypoczywa:) poza tym ostatnie wakacje tylko we dwoje...:)
No ale ja mam zagrozena ciaze wiec jade 15km pod miasto na dzialke do znajomych i to tyle mnie czeka.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

No jak tylko we dwoje to pewnie że lepiej w ciąży:)

My chcemy jechac w nocy ze cos tam miec jeszcze z dnia na plazy
emoji6.png
jakbysmy rano wyjechali to bylibysmy wieczorem i juz ani plazy, ani smaceru, nic. Ale racja, jak jedziemy gdzies w miare blisko, gdzie jest godzina lub dwie drogi to wyruszamy rano zeby jeszcze chlodno bylo i wracamy poznym wieczorem. No trzeba sobie jakos z dziecmi w podrozy radzic
emoji4.png
U nas rano to zwykle ok 4-5 rano ;), ostatnio tak jechalismy do Zakopca 3,5 h, za chwilę będziemy jechać w Beskid Śląski w ten sam sposób, właśnie ze względu na upały oraz to że dzieci mi całą drogę prześpią.
Nad morze pewnie bym wyjechała w nocy, to jest podróż 8h dla mnie, choć jak znam życie porobiłabym przystanków po drodze ;)

A w ogóle to dzień dobry,
Wciąż źle się czuję, wzdęcia nadal dokuczają, dziś impreza firmowa ugh ;/
Miłego piątku

U nas rano to zwykle ok 4-5 rano ;), ostatnio tak jechalismy do Zakopca 3,5 h, za chwilę będziemy jechać w Beskid Śląski w ten sam sposób, właśnie ze względu na upały oraz to że dzieci mi całą drogę prześpią.
Nad morze pewnie bym wyjechała w nocy, to jest podróż 8h dla mnie, choć jak znam życie porobiłabym przystanków po drodze ;)

A w ogóle to dzień dobry,
Wciąż źle się czuję, wzdęcia nadal dokuczają, dziś impreza firmowa ugh ;/
Miłego piątku

My mamy imprezę firmową w niedzielę, ale to będzie dla calych rodzin, na dworze, z grillem, zabawami dla dzieci i transmisją meczu:) Mam nadzieję, że będzie fajnie.

reklama
mojeboje fajna imprezka sie szykuje :)

elifit ja też ostatnio średnio się czuję, zero sił.

Ja mam ciężkie zadanie - muszę upiec tort dla przyszłej teściowej :D miała urodziny i robimy jej niespodziankę. Tylko, że nigdy nie robiłam tortu klasycznego. Ma któraś z Was jakieś pomysły?

Do góry