reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wiedziałam, że u Ciebie wszystko dobrze. Ale lepiej, że pojechałaś i się uspokoiłaś niż byś miała się przez 3 tygodnie stresować.

Ja się bardzo restrykcyjnie trzymam zasady, że na ślub nie zakłada się białego, czarnego i czerwonego. Pewnie dlatego, że sama bym nie chciała, żeby na mój ślub ktoś przyszedł w tych kolorach.
moze przelamie ja jakims zakietem zeby tak narzucic na siebie, ale na wielu weselach bylam i duzo kobiet mialo biale sukienki czy garsonki i nikt nic nie gadal

reklama
tak spytam z innej beczki ;) co robicie z pomidorów? pytanie do tych co mają swoje ogródki. ja mam w tym roku tyle pomidorów że całej rodzinie bym mogła rozdać i jeszcze by zostało.. przecier pomidorowy do słoiczków już narobiłam bardzo dużo.. co jeszcze można robić z nimi? chodzi mi żeby zapasteryzować w słoikach.. może jakoś w całości?? jak wy robicie??

Matko! Uzależniłam się od borówek ;) smacznego mamy. Obiady gotowe? ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    94,6 KB · Wyświetleń: 65
tak spytam z innej beczki ;) co robicie z pomidorów? pytanie do tych co mają swoje ogródki. ja mam w tym roku tyle pomidorów że całej rodzinie bym mogła rozdać i jeszcze by zostało.. przecier pomidorowy do słoiczków już narobiłam bardzo dużo.. co jeszcze można robić z nimi? chodzi mi żeby zapasteryzować w słoikach.. może jakoś w całości?? jak wy robicie??
ja robie salatke, papryka, pomidory, ogorki i cebula, mozna dac natke pietruszki, sol, pieprz cukier i ocet i hop w sloki, pyszna jest!!!! ja bardzo duzo siedze w zaprawach, ogorki, buraczki i salatki wlasnie, po 200-300 sloikow kazdego lata robie, w tym roku ogorki dala mi mama, ale ja buraczki bede robic pewnie z 100 sloikow na caly rok beda do obiadow

ja robie salatke, papryka, pomidory, ogorki i cebula, mozna dac natke pietruszki, sol, pieprz cukier i ocet i hop w sloki, pyszna jest!!!! ja bardzo duzo siedze w zaprawach, ogorki, buraczki i salatki wlasnie, po 200-300 sloikow kazdego lata robie, w tym roku ogorki dala mi mama, ale ja buraczki bede robic pewnie z 100 sloikow na caly rok beda do obiadow

jakieś proporcje zachowujesz czy poprostu na oko ? a to jest taka bardziej surówka do obiadu tak??

jakieś proporcje zachowujesz czy poprostu na oko ? a to jest taka bardziej surówka do obiadu tak??
na oko, ja zawsze tak zeby po rowno bylo wszystkiego, ale ja duzo cebuli daje bo lubie i salatk musi postac z dwie godziny zeby ocet wyciagnal wode z warzyw a jak trzeba do dolej wody, one musze byc zamoczone w zalewie w sloiku, najgorsze gotowanie w garach potem tych sloikow, yak to obiadowa, ale pyszna jest i duzo cukru, zawsze probuje czy dosc slodka jest potem nim dam ja do sloikow

Kiedyś robiłam słoiki ale potem przyszły dzieci i brakuje czasu.
Ale mam fajną teściową i męża też ok co zrobią.

Kupa w majty u dwulatki. Jak długo to będzie trwać? Kiedy zacznie wołać błagam pomocy nie mogę tego ogarnąć [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Wiedziałam, że u Ciebie wszystko dobrze. Ale lepiej, że pojechałaś i się uspokoiłaś niż byś miała się przez 3 tygodnie stresować.

Ja się bardzo restrykcyjnie trzymam zasady, że na ślub nie zakłada się białego, czarnego i czerwonego. Pewnie dlatego, że sama bym nie chciała, żeby na mój ślub ktoś przyszedł w tych kolorach.
A czemu nie czerwony? Bo tego nie znam

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry