reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Pomocy!!!

Doświadczone mamy co rodzily sn pisze do was w bolu.
Mam skurcze cholernie bolesne, trwają 2-3 minuty i są co 30 sekund.
Już 40 minut się mecze.
Nigdzie mąż nie może odnaleźć co to za skurcze, bo typowo porodowe wyglądają inaczej. Wzięłam nospe i aspargin.
Co to za skurcze??????

Pomocy!!!

Już 40 minut się mecze.
Nigdzie mąż nie może odnaleźć co to za skurcze, bo typowo porodowe wyglądają inaczej. Wzięłam nospe i aspargin.
Co to za skurcze??????
Lola, co prawda ja nie jestem doświadczona mamą, ale przy takich skurczach nie szukałabym porad w internecie tylko leciała na IP, lepiej upewnić sie u lekarza, że nic złego nie dolega.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Pomocy!!!

Już 40 minut się mecze.
Co to za skurcze??????
Jedź na IP, Kochana. Tam zaradzą &&&

Lola lolita nie czekaj na nic tylko gon do szpitala, ja miałam podobnie w poprzedniej ciąży w 7 miesiącu no i to były skurcze takie porodowe, na szczęście w szpitalu wyciszyli je, ale 1cm rozwarcia mi się zrobil...

Może przepowiadajace. Jedz na szpital noniecznie niech ucisza kroplowka bo one mogą ci rozwarcie robic. Sprawdza jak szyjka i czy rozwarcie ci sie nie robi.
Lola jedz

Jest prawo że po 33misiacach na umowie na czas określony wchodzi umowa na czas nie określony. Ja mam umowę na czas określony i duże dochody więc raczj nie dostane wychowawcze go

Ja nawet w połowie takich mocnych i czestych nie mialam i pojechalam. Na ip zrobią badanie sprawdza szyjke moze ktg i bedzie dobrze. Nie ma na co czekac. Lola sprawdz i daj nam znac co i jak

Pomocy!!!

Już 40 minut się mecze.
Co to za skurcze??????
juz pewnie jestes w szpitalu ale w takiej sytuacji lepiej nie czekać jak dojdziesz do siebie to pisz co ci tam było

reklama
Kobitki, podejrzewam u siebie grzybicę albo jakieś inne paskudztwo. Nigdy nie miałam, więc pewna też nie jestem, ale... co robić? Wizyta dopiero 20 września, a nie chcę niczego brać na własną rękę i bez sprawdzenia.

Do góry