reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dla pewności zadzwoń do lekarza. Myślę ze nic sie nie dzieje złego ale Ty będziesz spokojnoejsza jak z nim porozmawiasz

Tak zrobię zadzwonię koło 10:00 do lekarza i powiem co i jak, w czwartek mam wizytę więc też podpytam co i jak.
Nie wiem co z tym magnezem czuje że chyba mam jakiś niedobór mimo że biorę 3x1 mam uczucie w jednej łydce jakby skurcz chciał mnie chwycić i takie drgania mięśnia mam, słyszałam że dziewczyny biorą 3x2 tabletki może też spróbuję w końcu dwie Kruszynki mam w brzuszku to potrzebują witamin hehh a magnez chyba nie zaszkodzi zresztą w ulotce pisze że można nawet 8tabletek na dobę.

Tak zrobię zadzwonię koło 10:00 do lekarza i powiem co i jak, w czwartek mam wizytę więc też podpytam co i jak.
Nie wiem co z tym magnezem czuje że chyba mam jakiś niedobór mimo że biorę 3x1 mam uczucie w jednej łydce jakby skurcz chciał mnie chwycić i takie drgania mięśnia mam, słyszałam że dziewczyny biorą 3x2 tabletki może też spróbuję w końcu dwie Kruszynki mam w brzuszku to potrzebują witamin hehh a magnez chyba nie zaszkodzi zresztą w ulotce pisze że można nawet 8tabletek na dobę.
A ja proponuje duzo pomidorów

Ja ostatnio miałam rosół na kuchence wystawiony bo miałam go grzać (nie przykryty), a w nim mięso z kurczaka i pierwszy raz się zdążyło że rudy sobie wlazł do garnka, żeby wyjąć mięso cały gar poleciał kuchnia w rosole, zastanawiałam się który to, ale jak zobaczyłam Bąbla latającego po mieszkaniu od połowy w dół ociekającego rosołem to nie miałam wątpliwości [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej mamie kiedys tak "uciekl" 4kg kurczak wystawiony do rozmrozenia zeby fo upiec na obiad :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Obstawiam, że pewnie podobnie jak u mnie...stres co z maluszkiem bo obie mamy wizyty mniej więcej w tym samym czasie i już dzieciaków od 3 tyg nie widziałyśmy. Mi siada na psyche...
Ankuś ostatnio pisała, że tak sobie znosi to czekanie więc może chciała się na moment odciąć..ale to moje domysły.

@Ankuś daj znać czy jest ok
Tez sie zastanawiam co u Ani. Nie odzywa sie.

Halo, halo... mam nadzieje ze wsio u ciebie w porzadku. Jak sie czujesz? Zaproponowalabym ci spacer bo na Wilanowie wlasnie jestem, ale ty chyba nadal lezace masz niestety :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja od wczoraj wieczorka jestem poddenerwowana :( dzwonila do mnie pani z przychodni gdzie robilam prenatalne ze zaprasza nas na wizyte kontrolna do lekarza ( przyszly wyniki pappa ) a wyniki miala mi odebrac moja kuzynka ktora tam pracuje, dodam ze na usg wszystko wyszlo dobrze, prawidłowo itp. I sama nie wiem co mam o tym mysleć, nakrecam sie czy faktycznie moze byc cos nie tak? W pierwszej ciazy (ponad10lat temu) nie miałam takich badan. Wizyte mam dzis wieczorem i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry