kosa1212
Fanka BB :)
Powodzenia!!!Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia!!!Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
O maaatko ;( co za dzien!! Kciuki zaciśnięte!Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
Zaciskam z calych sil, mam nadzieje, ze okaze sie, ze to nic powaznego ;*Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
Nie bój się na zapas. Czasem ciężko lekarzowi coś znaleźć A na następnym usg raz dwa i wszystko widziByłam na usg nt 1.5 wiec ok mózg wporzadku,żoładek, raczki nóżki też ale nie mogła sie dopatrzeć pęcherza moczowego i ciażko było ocenić serce ale wydaje sie że jest ok byłam na nfz i to na zwykłym badaniu wiec sprzet też nienajwyższej jakości a dzidzia sie strasznie wierciła. Mam sie nie martwićmi przyjść jeszcze raz na usg za 2 tygodnie że bedzie dzidzia wieksza to poogladamy ale i tak sie boje co bedzie....
Zaciskam i trzymam :*Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
12t3dNie bój się na zapas. Czasem ciężko lekarzowi coś znaleźć A na następnym usg raz dwa i wszystko widzi
Który to u Ciebie tydzień? Głowa do góry będzie dobrze
Jak ja kocham takie pyzy. Jecie je w ciąży?
A ja coś przegapiłam? co z tą kardiologią Eklerki?Zaciskam i trzymam :*
Wydaje mi się, że to ta nierówna akcja serca i uczucie niepokoju o którym pisała dziś koło 7 rano.A ja coś przegapiłam? co z tą kardiologią Eklerki?