reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Macie dzisiaj sportowy dzień [emoji106]Wyobraźcie sobie ze my dalej na turnieju! Od 7:30 kosze tutaj, miały być dwa mecze Ale okazało się że chłopaki z 1/32 przeszli już 1/8szok! Świetnie grają więc i turniej się przedłuża. Zjadłam cheeseburgera i popiłam Coca cola
a teraz chwilowo siedzę w aucie bo do następnego meczu godzina a zimno sie zrobiło jak diabli a ja w legendach, japonkach i przewiewnej bluzkę .... no nic czekamy dalej!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Ja też z Podlasia [emoji1]Co TyPodlasie. Ale zazdroszczę poznaniakom bo to piękne miasto, na konferencje często tam jeżdżę
Sałatkę chłopskąparę postów wyżej podałam skład. Mój w domu na szczęście..okna malował
![]()
DigitalGirl
Moderatorka
Ooo krajanko moja drogaJa też z Podlasia [emoji1]
Poznań jest piękny. Ale ja cały dzień mogłabym siedzieć szczegolnie w palmiarni [emoji7]Co TyPodlasie. Ale zazdroszczę poznaniakom bo to piękne miasto, na konferencje często tam jeżdżę
Sałatkę chłopskąparę postów wyżej podałam skład. Mój w domu na szczęście..okna malował
![]()
iwilleatyou

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@iwilleatyou ja z synkiem dziś na śniadanko skończyłam jeść sałatkę jarzynową 
iwilleatyou
Tak mi sie chcialo ze musialam zrobic@iwilleatyou ja z synkiem dziś na śniadanko skończyłam jeść sałatkę jarzynową![]()
reklama
też miałam na nią wielką ochotę a że gotowałam rosół i zostało mi dużo jarzyny to aż musiałam zrobićTak mi sie chcialo ze musialam zrobic