Tez się dziś lepiej czuje. Wstałam z myślą ze zabieram sie za porządki. Tak zapuszczonego mieszkania nigdy nie mialam. Przeszłam sie po wszystkich pomieszczeniach, rozejrzalam się i stwierdziłam ze chyba najpierw kawa mrożona i śniadanie.... To sprzątanie nawet nie wiem od czego zacząć. Trochę chyba mnie to przerosło... chyba pójdę za rada teściowej i zacznę od tego co lezy najbliżej mnie... proszę o wsparcie psychiczne
Manique łączę się z Tobą w bólu. W moim domku jest to samo ^^ Syf, kiła i mogiła [emoji14] Obiecałam mężowi wolne w weekend od sprzątania - ogarnął podłogi i trochę kuchnię. No i dziś mam się tym zająć. Także obie dziś walczymy z brudem
@eklerkaa, aż ciężko się to czyta. Ta znieczulica szpitalna jest okropna... Jak mnie gin wysłał na patolgię z tą moją mega cystą to potraktowali mnie z buta.

Niby zbadali i tak dalej, ale z nastawieniem co mi Pani czas zabiera. Lekarze...
@Małgoś86, szybkiego powrotu do zdrowia dla Męża. Cieszę się że jest już z Tobą w domu. W domu szybciej dochodzi się do siebie jak w szpitalu ^^ I to jeszcze przy kochającej Żonie. To żyć nie umierać, hihihihi
Powodzenia
@M@gda @kosa1212 @kasia12345 @Lake882 na wizytach.
Aaaaale dziś pospałam. Do 9:30. Już dawno tak dobrze i długo nie dociągnęłam. Tyle co po 6 na kibelek. Ale to w trybie zombie, wieć nawet się nie dobudziłam xD Pełna sił, energii idę zjeść płateczki z mlekiem, a potem zacznę pomalutku sprzątać. Dziś wg USG 14+1, jeeeej! Będę świętować xD Mam ciacho w lodówce to sobie z Maleństwem uczcimy
Mi też ciągle wyświetlają się te pieknę klusie. Oszaleję i chyba pójdę kupić, bo robić mi się nie opłaca ^^
Miłego dnia! :* :* :*