reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny z tymi ruchami to spokojnie. Ja poczułam je w 15 tyg i 1 dniu. Z bliznietami czuje się je wcześniej, czyli w pojedynczej ciąży poczujecie później. Ordynator w szpitalu mówił mi, że taka norma to ok 18 tyg. Poczytałam trochę i trzeba się martwić dopiero po 22 tygodniu. Więc spokojnie i cieszcie się każdym dniem[emoji11][emoji11]

reklama
Już jestem po.
Wszystko dobrze. Dzidzius ma 12tyg6 dni według usg czyli prawie tydzień starszy niż z OM.
6,6 cm człowieka [emoji7]
Przezierność karkowa 1,51mm
Ryzyko wad bardzo niskie.
Niestety dzidzius zacisnąl nóżki i nie pokazał co tam ma.
Może 1.07 będzie widać na wizycie. [emoji16]
1497283919-aaaaaa.jpeg
1497283925-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

Oska ja w 1 ciazy poczulam w 16 tyg i teraz jestem tez w 16 i dupa hihi;p jelita mi bulkaja tak jak Digital Tobie:(..Boje sie ze przez to ze na przedniej scianie lozysko bedzie lipa z ruchami:(..

Blair super:*piekny Dzidzius:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Oska ja w 1 ciazy poczulam w 16 tyg i teraz jestem tez w 16 i dupa hihi;p jelita mi bulkaja tak jak Digital Tobie:(..Boje sie ze przez to ze na przedniej scianie lozysko bedzie lipa z ruchami:(..

Blair super:*piekny Dzidzius:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Łożysko przednie rzeczywiście może skutecznie tłumić ruchy. Na pewno będzie dobrze[emoji5]

A ja chyba przesadzilam dzisiaj z tym sprzątaniem. Brzuch mam twardy, wielki i obolaly... jutro dalszy ciąg sprzątania ale chyba troszkę zwolnie. Mi tez dziś przysłali swiadectwo pracy. Też sie zdziwiłam. Ale sprawdziłam daty i ogarnął ze to za okres próbny

A ja chyba przesadzilam dzisiaj z tym sprzątaniem. Brzuch mam twardy, wielki i obolaly... jutro dalszy ciąg sprzątania ale chyba troszkę zwolnie. Mi tez dziś przysłali swiadectwo pracy. Też sie zdziwiłam. Ale sprawdziłam daty i ogarnął ze to za okres próbny
Ale to wysyłają jak okres próbny był w tym roku czy jak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry