reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jak Ci się czyta?? Bo ja uwielbiam książki, ale jakoś te opisy ich życia przed zbrodnią mnie zanudzają i zrobiłam obie przerwę ;)
Miałam dokładnie tak samo za pierwszym podejściem, teraz robię drugie i chce skończyć :)
Zamówiłam dziś też "Syreny z Broadmoore", bo było o tej książce w dzień dobry TVN. Jeśli lubisz takie mroczne klimaty ;)

@eklerkaa no współczuję Ci, na pewno jesteś zła. Nie dziwię Ci się, bo to jakieś jaja. Ale trudno już nie masz na to wpływu. Dasz radę, trzymaj się tam.
@Rossiczka jak za mną chodzą pyzy z mięsem, strasznie mi się chce. Lidla mam daleko, więc kupię sobie proste historie. Któraś z dziewczyn polecała.
Jutro rocznica ślubu i mąż wymyślił, że w nieparzyste rocznice ja go gdzieś zapraszam, a w parzyste On mnie. Zaproszę go do Lidla po pyzy :cool2:
@Millo ja tez nie czuje jeszcze ruchów, a dzisiaj mam 15 tydzień 5 dzień i nie mogę się doczekać pierwszych kopniaków.

Miałam dokładnie tak samo za pierwszym podejściem, teraz robię drugie i chce skończyć :)
Zamówiłam dziś też "Syreny z Broadmoore", bo było o tej książce w dzień dobry TVN. Jeśli lubisz takie mroczne klimaty ;)
Ja szukam jakiś książek na faktach o seryjnych mordercach, jakoś lubię takie klimaty Do Bondy chyba wrócę bo nie lubię mieć niedokończonych książek, ale liczyłam na coś lepszego czytając opis.

Ja szukam jakiś książek na faktach o seryjnych mordercach, jakoś lubię takie klimaty Do Bondy chyba wrócę bo nie lubię mieć niedokończonych książek, ale liczyłam na coś lepszego czytając opis.
Ja uwielbiam Jorgena Thorwalda, seria o chirurgach też jest niezła.

Bonda dla mnie jest tak nudna, że głowa mała. Z resztą wiele moich znajomych tak ja odbiera. Za to Mróz to inna jakość, pochlaniam w tempie błyskawicznym. Chociaż wiadomo każdy lubi co innego :-)

Hej, piszę żebyście się za kilka dni nie zaczęły martwić... Chwilowo mogę zniknąć z forum bo mam teraz ciężki czas związany z ostatnim tygodniem studiów, już teraz nie wiem w co ręce włożyć z nauką i formalnościami dyplomowymi więc tak do 20/21.06 może być ciężko z moją obecnością tutaj. Już teraz narobiłam sobie 2 dniowych zaległości ale jakoś postaram się potem nadgonić (coś czuję że będę miała co czytać ;) ). Także powodzenia wszystkim wizytującym w najbliższych dniach i odezwę się po tym maratonie.

Hej, piszę żebyście się za kilka dni nie zaczęły martwić... Chwilowo mogę zniknąć z forum bo mam teraz ciężki czas związany z ostatnim tygodniem studiów, już teraz nie wiem w co ręce włożyć z nauką i formalnościami dyplomowymi więc tak do 20/21.06 może być ciężko z moją obecnością tutaj. Już teraz narobiłam sobie 2 dniowych zaległości ale jakoś postaram się potem nadgonić (coś czuję że będę miała co czytać ;) ). Także powodzenia wszystkim wizytującym w najbliższych dniach i odezwę się po tym maratonie.
Powodzenia, trzymam kciuki ;)

Tylko szukaj spokojnie. Najlepiej znajdź filmik na necie z Twoim tygodniem i zobacz gdzie szukają bo dziecko zazwyczaj jest niżej niż myślimy [emoji6] moja w 14 tygodniu fika w okolicy kości łonowej, albo troszeczkę nad.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
szukałam 20 min i nic :((((( możliwe ,że po prostu nie znalazłam ??????????

reklama
Chyba tak, najtrudniej jest znaleźć pierwszy raz, później już wiadomo gdzie szukać. A nie da się przyspieszyć wizyty u tej Twojej lekarki żebyś była spokojniejsza?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
chyba na piatek albo czwartek bo juz nie pamietam jak przyjmuje bo zazwyczaj chodze w poniedziałki .
Kurde a może ja coś źle robie szukając ?? zaczynam już świrować totalnie poczekam jakieś 10 min i znowu spróboje ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry