Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wooow Gratuluje!!! jest przecudowny!!! a ktory to tydzien?Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3
I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
Świetnie gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺ dwa małe sisiorki będziesz miała ☺I już po wizycie, dzieciorki mają ponad 8cm, wszystko ładnie, serduszka bija po 155, szyjka długa koło 4cm i nie uwierzycie obydwa mają sterczące sisiory... dwaj chłopcy rosną mi w brzuszku hehh
![]()
Dziękuje :-)! Z usg w tym dniu 15t2d :-)Wooow Gratuluje!!! jest przecudowny!!! a ktory to tydzien?
To jest w ogóle strzał!! Mąż pewnie wniebowzięty!! Są jedno czy dwujajowi?Świetnie gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺ dwa małe sisiorki będziesz miała ☺
Ja mam 34 i poronienia i wady u dziecka więc też to ryzyko podstawowe jeste jakie jest a u Ciebie to wiek przedewszystkim zaniżył. Ja wierzę w usg jak na nim jest ok to potem też będzie
Heh dwa siusiory ale cudo.Gratuluję. Pewnie jesteście przeszczęśliwi. Masz fotki?
Chyba każda kobieta która przeżyła tragedię ma takie myśli. Będzie dobrze trzymam kciuki !! czasami trzeba pomarudzic i się wygadac wiec pisz ile potrzebujesz bo po to tez jesteśmy ☺Zaczynam odczuwać stres przed jutrzejsza wizyta. Tak sie boje, ze na którejś z wizyt uslysze, ze moje dziecko umarlo. Wracaja wspomnienia sprzed 9 lat, dokladnie na polowkowych uslyszalam, ze plod nie zyje od dwoch tygodni tak to oznajmil szanowny pan doktor... Wiem, ze teraz biore zastrzyki i to dzieki nim mam Frania, ale strach pozostaje. Bedzie mi to wszytko latwiej znosic jak juz poczuje ruchy.
Przepraszam, ze tak smece, ale mezowi nie chce o tym mowic. On wie co przeszlam w przeszlosci, ale jego to bezpośrednio nie dotyczylo i nie chce go obarczac moim strachem. Dla niego kazde usg to tylko powod do radości, a dla mnie strach przed zlymi informacjami.
Ide jesc czosnek i spac. Przez ta chorobe moj nastrój pesymistyczny sie skumulowal, chyba dostaje temperatury i dlatego marudze.
Tusiaczzek1988 gratulacje. Ja pewnie dowiem się o płci na usg połówkowym. Chcę iść na 3d albo 4d. Nie mogę się doczekać, bo teraz takie wyprzedaże, a ja płci nie znam.