Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj 15t3d niewiem czy nie za wcześnie ale to będzie mój 3 dzidzius. Zobaczymy co będzie dalej.Oska ale piękne!!!!! <3
@chucherko witaj jesteś dokładnie w tym samym tyg i dniu co ja
@maja1987 zazdroszczę talentu i chęci!!
@Izabela90 a który masz tydzień? Bardzo bardzo mozlwie że to to!to jest jak musniecie motylka skrzydełkami, jak delikatnie pękająca babelka w danym punkcie.
......:::::::::15t. i 2d::::::::.........
Ale powiedz sama ilość poronień na wrześniowych była ogromna chyba z 15-20 nas bylo
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To tez moja 3 ciąża i właśnie w 15 tyg kilka razy poczułam fasolę. Myslalam ze bede musiała jeszcze poczekać. I nie bylo to delikatne musniecie skrzydła motyla tylko chyba konkretne kopniaki. Poczułam to zaledwie mną razy. Tak na co dzień to jeszcze nic. Ale nie dało sie tego pomylić z niczym innymCo do zachcianek w żadnej ciąży je nie mailam tzn w drugiej ciąży miałam wielka ochotę pewnej środkowej nocy ( o 2) na żelki. Budzę męża że nie miłe zasnąć że ciągle myślę o zelkach. Najpierw mnie wysmial, a potem mu mówiłam zapalisz sobie odrazu itd i pojechał biedny![]()
Ogólnie w pierwszym trymestrze bardzo mało jadłam schudłam 3 kg ale teraz czuje ze będę nadrabiać, głodna się robię co chwile. ! I otwieram ta lodówkę po 109 razy.
A co do bólu brzucha to mnie tak jak by nieraz ciągnie na dół, tam na samym dole takie rwanie.
A pamiętacie co pisałam wam że miałam w każdej ciąży? Że prawy poldupek mi dretwieje tak więc od dziś rana chodzę jak bym miała jakiś kolek w D... Taka kulawauciska mi ciąża na jakiś nerw jak przy każdej ciąży ten sam poldupek, uczucie jak by po szczepieniu w tylek.
@Małgoś86 najważniejsze że serduszko biło, zeman się dobrze!! ja narazie co każda wizytę miałam usg ale pewnie też była bym taka trochę smutna jak bym nie mogła podglądać smerfa
@iwilleatyou zazdroszczę ruchów @olka_l ja też jestem w 15 i też nic nie czuje ale wiem że nasze dzidzie naprawdę mają jeszcze czas.ja jestem teraz z 3 i myślałam że wcześniej odczuje i tak też czekam z niecierpliwością.
@reniuszek @pieszczoszka1988 @Rossiczka pysznosci mniam [emoji39]
@maja1987 ogromne gratulacje i WITAMY KOLEJNEGO CHLOPCA, plaga u nas chłopców)
KIEDY LISTE PLCI ROBIMY!!!!!! ??????
......:::::::::15t. i 2d::::::::.........
Rozumiem ze sikac mu sie chciałoAle miałam dzisiaj pobudkę..otwieram oczy, łapie ostrość i widzę mojego A. jak go Pan Bóg stworzył ze wzwodemach te poranki