Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie piersi bolą jak je scisne. . A tak to nie. W dwóch udanych ciążach to strasznie mnie bolaly i to jeszcze przed datą @. Nawet w tych nie udanych tak samo bolaly,a teraz nic.mimo że testy wychodzą pozytywne mam jakieś obawy. Może dlatego że tyle razy się ciaza nie utrzymała. Trzymam kciuki za wizytę,ja mam dopiero 18.04@Izabela90 Ja też nie mam jakiś objawów.Mdlić mnie nie mdli,nie mam parcia na spanie,tylko piersi mnie bolą.Ale jestem dobrej myśli.Dzisiaj idę na 10 do lekarza i mam nadzieje,że już będzie widać![]()
U mnie tez wstepnie z moich obliczen 13/14 grudnia. Witaj!Witam! Zrobiłam dziś test, POZYTYWNYdołączam do grona przyszłych mam po raz kolejny od dawna
nie byłam jeszcze u lekarza ale z obliczeń wychodzi na 13,14 Grudzień
![]()
Tylko nie jesz surowego! Jedynie pieczone.A macie zachcianki jedzeniowe? Ja mam obsesje na sushilubiłam już wcześniej, ale teraz jem co 2 dzień. Ogólnie taka azjatycka kuchnia za mna chodzi robię jakieś chinskie makarony, wczoraj wieprzowine na ostro w karmelu. I oczywiście wszystko co jem paleczkami jest lepsze [emoji23]
Pewnie że nie!