Wrzuć. Dla nas te nasze wspolne forumowe Maluchy są najśliczniejsze [emoji1] [emoji7]Hej @Śliwka91 witamy ciepło
@kosa1212, @Angella210 bardzo dziękujemy.
Zdjęcia z USG raczej wrzucać nie będę bo mały wyszedł troszkę jak Obcy, hihihihi ^^
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzuć. Dla nas te nasze wspolne forumowe Maluchy są najśliczniejsze [emoji1] [emoji7]Hej @Śliwka91 witamy ciepło
@kosa1212, @Angella210 bardzo dziękujemy.
Zdjęcia z USG raczej wrzucać nie będę bo mały wyszedł troszkę jak Obcy, hihihihi ^^
Wrzuć. Dla nas te nasze wspolne forumowe Maluchy są najśliczniejsze [emoji1] [emoji7]
Kochana skacze z radości !!! Gratuluję !!:*@Brzuchatka2017 no jasne że Cię pamiętam ^^ Ale tu się tyle dzieje że ciężko każdą z osobna zaczepićJa tu będę ta zła dla pracodawców ale powiem to jeszcze raz. Walić to wszystko Ty jesteś najważniejsza więc koniecznie na L4
:* :* :* Jak nie u tego gina to spróbuj u innego. Nie możesz się wykańczać bo Maluchowi wtedy też jest w brzuszku źle.
A u nas po wizycie no cóż. Jestem najszczęśliwszą ciężarną świata. Nie sądziłam że będę się tak szczerzyć, bo moje 150 g szczęścia okazało się być.... CHŁOPCEM!!!!!! Myślałam że marzę o córce, a teraz za nic mojego Synka nikomu nie oddam.Mój Malutki <tuli> Miał być Bartuś ale coś mi nie pasuje jak tak do Niego mówię, także będziemy z mężem jeszcze myśleć.
![]()
U mnie, jak miałam problemy z gardłem jakiś miesiąc temu około, to rodzinna poleciła GOLDisept do pryskania i dość szybko pomogłoból gardła co polecacie ???
ps. tabletki do ssania odpadają bo mnie od nich naciąga