Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści☺Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
nie robiłam kochana bo kiepsko się czuje planuje w weekend upiec@reniuszek co za dziadowy kosmetyk. Słabo, mam nadzieje, że szybko Ci się polepszy.
Sprzątanie u mnie w mieszkaniu to syzyfowa praca. A w nowym mieszkaniu będzie tyle tego sprzątania, że już mnie to przeraża. Przeprowadzka we wrześniu, październiku, ja nie wiem jak dam radę.
Dziewczyny robiłyście ciasto @Rossiczka, @pieszczoszka1988?
gratulujeDziewczyny ja już po wizycie, podobno wszystko ok i też mówiła że dziewczynka.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
to powiem Ci ,że u nas w Bielsku to nawet dobrej pizzeri nie ma :/A to jakaś sieciówka? Wygląda pyszniemy ostatnio zamawialiśmy dominos i jakoś zawiedziona byłam.