CarlaR
Fanka BB :)
Biedna ;(Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście bezcenne :*
@Rossiczka Slicznosci znalazłaś. Uwielbiam takie motywy
Mi znieczulenie zeszło i powiem Wam że coś strasznego :-(
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna ;(Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście bezcenne :*
Ja np nie lubię kaftanikownie umiem powiedzieć dlaczego ale nie luubie
![]()
Cześć dziewczyny. Oczywiście wizytujacym powodzenia.
Mi jak wczoraj lekarz dał zielone światło na załatwianie spraw stomatologicznych tak zaczęło się moje piekło....
Ząb, który został Zaczęty kanalowo dostał mega stanu zapalnego. Dzisiaj wylądowałam z ogromnym bólem u innego stomatologa.... Znieczulenie jedni drugie obok bolącego zęba... Myślałam że urwe facetowi głowę z bólu... :-( niestety po prawie godzinie walki o znieczulenie stan zapalny trzyma i dostałam antybiotyk. Ginekolog pozwolił więc czekam aż zadziała. Jestem załamana tymi ciągłymi pierdolami komplikacjami a przede wszystkim tym że biorę dodatkowe leki a martwię się o Jasia przy każdym najdrobniejszym piernieciu...doslownie :-(
@Millo kochana :* doskonale Cię rozumiem. Jestem zdania że lepiej sobie ulżyć mówiąc wszystko co na sercu leży. Później na spokojnie można to obgadać wyjaśnić sobie otworzyć się że swoimi bólami do partnera.
Ja niestety z moim m mam o tyle ciężko że jesteśmy z dwóch różnych planet. Wyprowadzalam się nie raz. Ostatni pobyt u mamy spowodował że trochę zmiękl ale na jak długo??
Życzę powodzenia. Mam nadzieję że odpokutuje na twardej podłodze bez obiadu :-)
Resztę nadrobię później przepraszam ale brak mi sił. Raz że wczorajszą wizyta była taka luźna i nic w sumie nie wiem a dwa komplikacje ciągle i stres z powodu brania leków :-(
O Tyyyy bardzo dobra cenaU mnie upal okropny a wiatr za to szaleje cudowny. Widzę, że nagania chmurę do mnie, bardzo bym sie cieszyłaznalazłam kosz Mojżesza na stojaku kołysce w stanie idealnym za 230zl, to chyba dobra cena ?
![]()
Biedulek ;( jakby się udało zasnać to by było super, ale wiem jak to z bólem zęba.Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście bezcenne :*
Tez tak ubieralam AntosiaTeż nie przepadam za kaftanikamk. Wolę body na to śpiochy rozpinane w kroku.
Pamietam że to był moj ulubiony zestaw jeśli chodzi o wygodę...
Długie body i śpiochy czyli taki pajacyk ale na szelkach. :-)O Tyyyy bardzo dobra cenagdzie szukasz?
Biedulek ;( jakby się udało zasnać to by było super, ale wiem jak to z bólem zęba.
Kochana a o tym zestawie wygodnym co piszesz..to krótkie body pod spód i pajac na wierzch? Pewie będziesz się śmiała, ale ja na prawdę średnio doświadczona w tych tematach![]()
Ale jestem zła na siebie, wczoraj wieczorem w c&a był kombinezon zimowy za 39,99 ze 129,99 rozmiar 62, teraz weszłam, żeby go kupić a już tylko 68 najmniejsze [emoji20]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom