M@gda
Moderatorka
To nie watro go na sile uszczesliwiac, bo i wy sie bedziecie meczyc i zwierze.Lubie koty[emoji7] [emoji7] [emoji7] ale Mój mąż jest alergikiem [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie watro go na sile uszczesliwiac, bo i wy sie bedziecie meczyc i zwierze.Lubie koty[emoji7] [emoji7] [emoji7] ale Mój mąż jest alergikiem [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]
Ja niesmialo.polecam.schronisko albo fundacje. Z.fundacji bedziesz wiedziec wiecej o psie, czy bedzie odpowiadal waszym wymaganiom trybowi zycia.i potrzebom rodziny i na odwrot. Tam doradza, pomoga,No właśnie wiem, że są takimi wiernymi przytulasami [emoji7]. Nasz musiałby czasem być 12h sam, a słyszałam, że one bardzo tęsknią, bo się mocno przywiązują. Wolałam na razie tego oszczędzić [emoji6]. Ale temat pieska w naszym domu nadal jest tematem otwartym [emoji6] może za jakiś czas będziemy już na to gotowi [emoji7].
Biorę taką opcję pod uwagę [emoji6]. Wiem, że tam zwierzaki tylko czekają aż je ktoś pokocha [emoji6]. Ale to są na razie dość daleko wybiegające w przyszłość pomysły [emoji6].Ja niesmialo.polecam.schronisko albo fundacje. Z.fundacji bedziesz wiedziec wiecej o psie, czy bedzie odpowiadal waszym wymaganiom trybowi zycia.i potrzebom rodziny i na odwrot. Tam doradza, pomoga,
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Slooooodkie!
Pochwali sie czyms co zrobilas.Ale tu zwierzakowo dzisiaj)
Moi rodzice maja podobnego do maltanczyka Lhasa apso jakis
Zdrowka dla Waszych facetow!niech szybko z tego wychodza a Ty zapobiegawczo wit c bierzcie!
Ja szyje na maszynieNauczylam sie przy 1 synku i teraz dzialalnosc zalozylam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie Słodziaki [emoji7] [emoji7] [emoji7] i te oczka. Już Je Kocham[emoji8] [emoji8] [emoji8]