Rossiczka
Moderatorka
Jejku kochana nie zgadniesz gdzie jutro idę
Umówiłam się już jakiś tydzień temu :-))))
Hehehe ja się umówiłam w zeszły poniedziałek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku kochana nie zgadniesz gdzie jutro idę
Umówiłam się już jakiś tydzień temu :-))))
Dobra, bo zaraz wyjdę na papuge, ale ja podobnieHehehe ja się umówiłam w zeszły poniedziałek![]()

O, ja tez bede miała Luxmeda, ale od sierpnia dopiero, wzielam ten pakiet rozszerzony i zobaczymy, jak to sie sprawdzi. A to dalsza rodzine tez mozna podpiac? Ja mialam tylko do wyboru partnera, dzieci i rodzicow, a myslalam o bracie.To jest świetna wiadomośćMnie teściowa podpięła pod siebie w pracy, ale w Luxmedzie. Nie wiem jak jest w Medicoverze, ale ja zanim poszłam do Luxmedu musiałam rozeznać się w temacie pracujących tam lekarzy. Większość to niestety nieczułe beztalencia...
Zazwyczaj jak było dużo wolnych terminów do danego lekarza to zwyczajnie był kiepski ^^ Ja swojego muszę rezerwować 5 tygodni wcześniej xD A są tacy co po prostu trzeba polować na termin bo w przód nie ma nic
My czujemy się różnie w zależności od dnia. Mały rośnie i mnie rozciąga, a ja przechodzę ciężki czas bo wróciły do mnie uczucia do pierwszej ciąży którą straciłam. Rodziłabym za 16 dni... Przez to nasilają mi się takie głupoty, typu że Maluszek nie jest mój i zaraz ktoś mi go na zawsze odbierze -.- Rozchwiana emocjonalnie dawno tak nie byłamStaram się od razu uciekać od tych głupot i myśleć o wszystkim co najlepsze dla Małego. W końcu Olo jest teraz najważniejszy <3 Ł jest grzeczny. Troszkę podenerwowany ale grzeczny.
Pomaga mi w domu. Dogadza jedzeniem.
Także relacje mąż-żona są w porządku. Chociaż On ciągle mnie chce wysyłać na terapię... A ten temat mnie po prostu wkur***a. :/ To taki jedyny minus w naszym związku.
Odpłatnie mnie dopisała. 40 parę zł płaci za mnie miesięcznieO, ja tez bede miała Luxmeda, ale od sierpnia dopiero, wzielam ten pakiet rozszerzony i zobaczymy, jak to sie sprawdzi. A to dalsza rodzine tez mozna podpiac? Ja mialam tylko do wyboru partnera, dzieci i rodzicow, a myslalam o bracie.
Zaprosiłam Cię [emoji4]Tak grupa zamkniętanie da sie znaleźć jej w wyszukiwarce z poziomu osoby nie zapisanej
![]()
Skad ja to znamCeny bardzo dobre!!!!
Jak ci się podoba wszystko to bierz!!
Ja często głupieje i momencie jak jest okazja znajduje coś podobnego ale ładniejszego i droższego...i zgadnijcie co kupuje
Chociaż zrobiłam mały postęp.... Kupiłam w pepco dwa staniki haha w sumie i tak ich długi nie ponosze więc ten...![]()

To musze ich tam w takim razie jeszcze podpytac, bo ogolnie to super opcja w naszych polskich realiach, tylko szkoda, ze ci lekarze różni..;]Odpłatnie mnie dopisała. 40 parę zł płaci za mnie miesięcznieMiałam Jej przelewać ale powiedziała że chce o mnie i o wnuczka zadbać. Także jestem Jej mega wdzięczna.
![]()
Za mna tez kalafior chodzi ostatnio..Uwielbiam ziemniaki z kalafiora i zasmażką! Do tego kefir i odlatuję! [emoji3]
Nie wiem tylko jak to jest bezpośrednio w LuxMedzie. U Teściowej w PKO mają podpisany z nimi kontrakt na opiekę medyczną. To może mieć wpływ na cenę dla dalszej rodziny. Ale podpytaj. Zawsze warto wiedziećTo musze ich tam w takim razie jeszcze podpytac, bo ogolnie to super opcja w naszych polskich realiach, tylko szkoda, ze ci lekarze różni..;]