Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mleko z czosnkiem i miodem lepsze niz antybiotyk :*dziewczyny jestem chora. Łeb mi pęka, boli mnie gardło a najgorsze, że kaszlę i od tago kaszlu boli mnie brzuch...
Wzięłam rutinoscorbin, piję herbatę z malinami i nie wiem co jeszcze mogę... Była któraś przeziębiona w ciąży?? co brałyście??
Ale jak ocenić obcą osobę pod postem, że nic nie robi? Ja np. nie chwalę się pod postami, że kupuje karmy dla schroniskowych kotów, czy właśnie biorę udział w licytacji jak jest, albo przelewam pieniądze na opłacanie faktur za leczenie. Też sobie biadolę pod postami i uważam, że takie ocenianie jest krzywdzące.Myślę, że Os ce chodzi o ludzi co pod każdym postem zamartwiają się biedne zwierzę i na tym ich pomoc się kończy, nie chcą inaczej pomóc. Ja nie zabiorę zwierzaka z fundacji/schroniska, bo takie mam już 3 plus jeden, który sam się wprowadził, ale zdarza mi się wozić zwierzęta po Polsce jak trzeba je gdzieś przewieźć, jeśli jadę w tamtą stronę, zgarniać potrącone zwierzęta z ulicy, nawet jeśli są w takim stanie, że jedyne co mogę im zaoferować to bezbolesna śmierć. Kupuje fanty na bazarkach fundacyjnych, czy sama im takie fanty podrzucam. Każda pomoc się liczy
To nie tylko chodzi o przygarnianie kolejnego zwierzęcia, ale nawet o symboliczne wsparcie, bo wiadomo ani my nie możemy się męczyć ani zwierzęta jak jest och za dużo.
A nie ma na miejscu możliwości wypożyczenia auta, żeby nie tracić tyle na dojazd?Cześć dziewczynyMy już w Polsce, nie ma to jak w domu
ale dzisiaj zaczynamy pracowicie, bo jedziemy szukać mebli,a jak wrócimy to na pierwszy rzut ogarniamy sypialnie ze wszystkimi szafami i myciem okien.
Wczoraj mnie mój chłop tak wkurzył, że już nawet nie miałam siły z nim rozmawiać. Chce jechać na 10 dni do Niemiec w sierpniu, bo będzie miał dobrą robotę, a i tak ma wolne całe wakacje. Tylko oczywiście tym razem musi zabrać samochód bo pierdolca dostanie jak nie pókdzie tam na ryby. Gdyby nie brał to transport miałby za grosze, a tak jego smokiem co najmniej tysiaka będzie musiał dołożyć. No jak mnie wkurwia jego bezmyślność...
@reniuszek Przykro mi bardzo, ale jeśli jesteś na takim etapie, że łatwiej ci go zostawić niż się męczyć to jestem w 100% z tobą. Myślę, że odżyjesz i dasz sobie szansę na coś lepszego. Z różnych doświadczeń zawsze jestem za tym, żeby dysfunkcyjne związki kończyć. Dzieciom też będzie lepiej jak będą miały szczęśliwą matkę. Trzymam za ciebie kciuki![]()
![]()