Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno wieści będą wspaniałeDzień nie rozpoczęty rzygiem, dniem straconym20t5d..ja pierdziele a końca wymiotów nie widać.
Plan dnia jest taki...przeżyć do połówkowych, nie paść przy badaniu, a potem sruuu na weekend na mazuryoby Kalinowe wieści były dobre.
@panda88, @Lake882 udanych wizyt Dziewczyny @Ankuś 3mam mocno kciuki za Twoje połówkowe!!!
Trzymam mocno kciuki! [emoji3] [emoji110][emoji110]Dzień nie rozpoczęty rzygiem, dniem straconym20t5d..ja pierdziele a końca wymiotów nie widać.
Plan dnia jest taki...przeżyć do połówkowych, nie paść przy badaniu, a potem sruuu na weekend na mazuryoby Kalinowe wieści były dobre.
@panda88, @Lake882 udanych wizyt Dziewczyny @Ankuś 3mam mocno kciuki za Twoje połówkowe!!!
Ten przepis jest zajebiaszczy [emoji1] ogólnie papryki nienawidzę a to danie wsuwalam aż mi się uszy trzesly [emoji23] dziwne mam teraz smaki [emoji23][emoji23]@Asiula24 ale dałaś fajny przepis na forum kuchniowym. Na pewno go wypróbuje. Jak ja uwielbiam Wasze zdjęcia jedzeniowe. Kocham gotować i niestety jeść. Dobrze, że waga łaskawa![]()
Miałam mieć na 15.20 ale wczoraj lekarz zadzwonił i poprosił o przełożenie na 10.40, dla nas to nawet lepiej. Choć o tak zapewne o wyznaczonej godzinie nie wyjdziemyNapewno wieści będą wspaniałeO której masz wizytę?