Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super [emoji4] więc z czystym sercem możesz kontynuować zakupowe szaleństwo [emoji4]Kolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczynajjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaaak :dSuper [emoji4] więc z czystym sercem możesz kontynuować zakupowe szaleństwo [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie liczyłabym na to niestety.. Ja zamawiam zawsze w internetowej i odbieram u nich w głównej siedzibie. I mają tam też aptekę i ceny są wyższe niż w internecie [emoji6]. Zdarzają się promocje, ale nie jest to to samo co przez neta..Otwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
![]()
Otwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
![]()
Kolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczynajjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W gdańsku stacjonarnie ceny są inne, dużo gorszeOtwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
![]()
Myślę, że będzie ok. Mi w ciazy z Tobiaszem w 25 tygodniu mój pies 27 kg na brzuch skoczył i nic nie było złego. Nasze Maluszki są całkiem dobrze chronione . Spokojnie, będzie dobrze :*Mój kot 5 kg właśnie frunąc przez pokój skoczył mi na macicę i to z tej strony gdzie jest Pola [emoji20] mam nadzieję, że nic się nie stanie...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom