Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupyA ja od wczoraj szukam kosza mojżesza na olx.... i tak naprawdę błądzę jak goryl we mgle. Sama nie wiem czy lepszy z funkcja kołyski czy nie etc.
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz [emoji23][emoji23][emoji23]Dziękuję za kciuki trzymajcie mocno, ja również trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace
A dla reszty udanego słonecznego dnia
ps.nie mam pojęcia o krzywej cukrowej..nigdy tego nie robiłam mam nadzieję że dam radę bo źle czuje się po cukrze na pusty żołądek...ale jak to się mówi....cukier krzepi
![]()
Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupya propos olx to zajrzyj najpierw na amazon uk. Ceny za nowe są podobne jak za te używane w bardzo dobrym stanie, przesyłka do Polski jest.
Co do bujaka czy bez..też się wacham. Chyba sklaniam się ku kołyskowemu stelażowi.
Witaj i się rozgość[emoji7] . Też oczekuję bliźniąt, ale w Polsce. Znasz już płeć. Jaka masz ciążę? Ja 2o2k, będzie parka[emoji7] .Witam przyszłe mamyJestem tu pierwszy raz. Tez mam termin na grudzień 2017 i będę mama bliźniaków
jest może jakaś mama,która mieszka w Szwecji ?
pozdrawiam
Hej. Parka to Super !Tak,wczoraj się dowiedzieliśmy z mężem,że będą dwie dziewczynkiWitaj i się rozgość[emoji7] . Też oczekuję bliźniąt, ale w Polsce. Znasz już płeć. Jaka masz ciążę? Ja 2o2k, będzie parka[emoji7] .