Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo to przykre... Szkoda, że tak się stało...Dziewczyny mąż do mnie dzwonił załamany. W miejscowości, w której pracujemy w UK była powódź. Cały parter naszego hotelu zdewastowany, cała wieś zniszczona. Dwie osoby ratowali helikopterami. Zawaliło nam auto gratami z garażu, który runął. Dziś ma sprawdzić z co z samochodem. Jestem tak zdołowana, że już bardziej nie trzeba. Mąż razem z szefami wczoraj do północy sprzątali. Szefów dom to masakra. Z jednej strony wiem, że teraz mąż może zjedzie wcześniej. A z drugiej.. . To nasz drugi dom i miejsce pracy. Wszystkie plany na razie poszły się jeb... Żal mi tych ludzi stamtąd.. .
U mnie też musi ale ze względu na Tobiasza, mnie zawiozą i odbiorą. Ale potem jest mi tak słabo, ze dalej ktoś dzieckiem musi się zająć.Ja tez juz dostane na glukozę i wspominam poprzednią strasznie. Maz musi wolne brać na ten dzień bo albo padne albo będę rzygac
![]()
ps.nie mam pojęcia o krzywej cukrowej..nigdy tego nie robiłam mam nadzieję że dam radę bo źle czuje się po cukrze na pusty żołądek...ale jak to się mówi....cukier krzepi