@JaneHeart nie widziałam zdjęć z sesji [emoji6] oczywiście, że chcemy zobaczyć [emoji16].
@Eraja mam nadzieję, że króliczek krótko będzie dochodził do siebie [emoji6]. Tylko się cieszyć z takich miłych komentarzy od sąsiadki [emoji6].
@Rossiczka a miałaś w pierwszej ciąży cukrzycę, że się jej tak obawiasz?
@mrsMalec mieszkasz z mężem osobno [emoji6]? Że pisałaś o różnym dojeździe do lekarza [emoji6]. Super, że Emilka zdrowo rośnie [emoji8].
@Oska305 jeśli wizyta u innego lekarza miałaby Cię uspokoić to ja widzę w tym sens, lepiej, żebyś się niepotrzebnie nie stresowała przez te 3 tygodnie. I bez tego macica Ci się spina.. I trzymam kciuki by to czas szybciej Ci płynął i żeby maluszki jak najdłużej rosły w brzuszku [emoji16]
@allime gratuluję Jasia [emoji16]
@AnetaManiak cudowne wieści nam przynosisz [emoji6] trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę [emoji8]. Też ostatnio się zastanawiałam czy niedługo nie wpadniesz do nas z dobrymi informacjami [emoji6].
@CarlaR cudowne fotki [emoji7] dobrze, że nie musiałaś długo czekać w kolejce [emoji6].
Ja dziś od rana w biegu [emoji6] byłam z mamą u znajomych na kawce i przywiozłam parę "fantów" [emoji6]. Pożyczyłam drewnianą dostawkę do łóżka, leżaczko - huśtawkę, poduchę do karmienia, kółko poporodowe i 3 różne kombinezony zimowe [emoji16] (co prawda dwa dość męskie ale nie muszę przynajmniej w ciemno kupować rozmiaru, mam coś w zapasie [emoji6]). Nie wiem jak rozmiarowo się nasza mała wpasuje, ale bardzo było mi miło, że tak sami z siebie zaproponowali, że nam to wszystko pożyczą [emoji6].
Teraz leżę, a mała szaleje, bo cały dzień nie miała spokoju by matkę trochę pokopać [emoji7][emoji7]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom