Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też często mam taki ucisk na pęcherz także wiem co to znaczy i życzę żeby się ułożyła innaczej heh.Hej Mamuśki. Czuje się dziś jak trup. Nocami zatyka mi nos i ciężko mi oddychać. Męczy mnie bezsenność. Na dworze upał już od rana. Bolą mnie jajniki i pęcherz. Chyba Malutka tak się układa i nie daje żyć. Wczoraj ledwo przez to chodziłam. Jeszcze nie wstanę, a nogi mam już jak dwa bolące głazy. To dopiero 23 tydzień, a gdzie jeszcze tyle??? Dziwiłam się siostrom, gdy narzekały na druga część ciąży, podczas gdy ja nie mogłam się jej doczekać. Teraz już rozumiem co miały na myśli. Głowa pęka mi od rana. A mąż zapowiada, ze pewnie jeszcze z 4-5 tygodni nie przyjedzie. Mam dość! Przepraszam, że tak marudzę, ale źle mi dziś od rana i nie będę nawet sobie wmawiać, że jest inaczej. Marzy mi się żeby ktoś zrobił mi śniadanie, a moja siostra jest u narzeczonego może jutro dopiero przyjedzie[emoji24][emoji24][emoji22][emoji22][emoji17][emoji17]