Monia12390
Zaangażowana w BB
Wg badania usg komory boczne mózgu mają mieścić się w normie 10 mm, a w naszym wypadku wykazało 9,9 mm. Co wskazuje, ze jest na granicy. Może to być wodogłowie a równoczesnie nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jutro upał i burze. Podobno jest zagrożenie trąba powietrzna [emoji3] i później weekend upalny i burzowy znowu. Wczoraj 20km od nas był grad i zniszczył ludziom tyton
![]()
Kasze manne gotujesz na mleku a pozniej posypujesz cynamonem i cukremtz ja posypuje bo wiekszosc ludzi je z sokiem malinowym hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wg badania usg komory boczne mózgu mają mieścić się w normie 10 mm, a w naszym wypadku wykazało 9,9 mm. Co wskazuje, ze jest na granicy. Może to być wodogłowie a równoczesnie nic...
Ach jeszcze jedno - wreszcie waga w górę - w 2tyg 1kg! [emoji3] i pierwszy raz w życiu mam 7 na początku! [emoji4]
To minimalna różnica na granicy błędu. Na bank wszystko jest ok.Wg badania usg komory boczne mózgu mają mieścić się w normie 10 mm, a w naszym wypadku wykazało 9,9 mm. Co wskazuje, ze jest na granicy. Może to być wodogłowie a równoczesnie nic...
Oby. Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jutro będę dzwonić zobaczymy co powiedzą.To minimalna różnica na granicy błędu. Na bank wszystko jest ok.
Ja 6 kg, a jutro 23 tygodnie [emoji4]Te upały są koszmarne. Z samego rana wybraliśmy się do Biedronki I miałam dość.
Ściskam kciuki za pozytywne wyniki badań usg.
Ja się już piątku nie mogę doczekać-usg.
Co do zgagi to pieczenie - ból na wysokości mostka I takie puste odbijanie. Przynajmniej ja tak mam. Narazie dwa razy mnie to paskudztwo dopadło. Wszystko przede mną.
Ile przytyłyście od początku ciąży?
Ja mam 7 kg na plusie.
DziekiMonia bedzie wszystko dobrze:*. Ja jak bylam z Frankiem w ciazy to po polowkowym tez wyszly rozne zle rzeczy, a okazalo sie, ze mam zdrowego syna.
Zrobia dokladne badania i wyjdzie, ze wszystko iest ok.