Haha mały cipiurekOna rozumie wszystko doskonale. Aż za dobrzema gdzieś kary i zabieranie kredek itd. Nożyczki juz schowane. Kredek za dużo ma na zabieranie bo i tak wyjmie je nie wiadomo skąd
malowane było w grudniu przed przeprowadzka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha mały cipiurekOna rozumie wszystko doskonale. Aż za dobrzema gdzieś kary i zabieranie kredek itd. Nożyczki juz schowane. Kredek za dużo ma na zabieranie bo i tak wyjmie je nie wiadomo skąd
malowane było w grudniu przed przeprowadzka
![]()
Dziewczyna - super!! Gratulacje!!! Bardzo sie cieszymy, że z dzieciątkiem wszystko dobrzeHejka. Nie odzywalam się ale staram się śledzić wasze wpisy. Na prawdę ciężko za Wami nadążyćwczoraj byłam na usg polowkowym i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka. Ogólnie wszystko dobrze. Mało szczegółów tutaj podają. Jak zapytałam o wagę dziecka to lekarka spojrzała na mnie zdziwiona i w sumie sie nie dowiedzialam...Nie mam też żadnego zdjęcia. Tzn dostałam zdjęcie ale główki od góry !
Siedze w domu i sie tylko dolujeczuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco
(( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom