Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jak narazie też wszystko na myśleniu się kończy![]()
I tak teraz jest lepiej niż o 12 -.- Mimo wszystko dla mnie za ciepło. Jestem z tych którzy lubią chłodek na dworze, żebym mogła się cieplutko ubrać i opatulić kocykiem ^^ Ja mam jobla z tym przykrywaniem. Jest 30 stopni na zewnątrz a ja się za kocyk łapięNie mam motywacji żeby wyjść z psem bo leże i sie topie w domu a co mówić na słońcu na dworze
![]()
Ja ostatnio zapłaciłam jak za trzy badania poziomu cukru, czyli 30 złotych Plus glukozaWie któras ile kosztuje krzywa cukrowa ?na stronie laboratorium nie potrafię znaleźć a nie wiem na ile szykować sie
![]()
To superBiegalam do kibelka rzecz jasnabyło to jeszcze w czasie jak wszyscy mieli mnie tam w dupie dopóki położna moja nie przyjechała
dzisiaj juz z nią rozmawiałam po 21 bo mojego "ojczyma" siostra pojechała rodzić i akurat zeszła ze zmiany ale miała zadzwonić do koleżanek bo mowila, ze jakieś super są na zmianie i sie zaopiekuja i wspomnialam jej o listopadzie to sie bardzo ucieszyła
nawet dla mnie sie zamieni za dyzury jeśli będzie wywołanie
a jak nagle to przyjedzie
![]()